Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 4+kk Žarošice, 2x garáž, zahrada, FVE, zimní zahrada

Žarošice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Zahrada
9 544 000 Kč

včetně provize a právních služeb, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme samostatně stojící, zděný, bezbariérový, přízemní rodinný dům o dispozici 4+kk v obci Žarošice, které jsou vzdálené 37 km od Brna. Kolaudace 2009. Dům je postaven na oploceném pozemku o výměře 997 m² a nabízí cca 99 m² užitné plochy a dvě garáže.

Dispozice:
3 neprůchozí menší pokoje (cca 11, 10 a 10 m²), obývací pokoj cca 23 m² + kuchyňský kout cca 11 m², spíž, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a s vířivou vanou, 1x samostatné WC, šatna, chodba, garáž.

Všechny inženýrské sítě: elektřina 220/380 V, vodovod, kanalizace, plyn, internet vzduchem. Nyní se na ulici pokládá optický kabel. Vytápění: ústřední, plynovým kotlem, v kuchyni a v koupelně podlahové vytápění, v obývacím pokoji elektrický krb. Ohřev vody plynovým kotlem nebo el. Valbová střecha, stropy dřevěné trámové se SDK podhledem, betonová taška. Na střeše fotovoltaika. Okna plastová s předokenními žaluziemi.
Kamerový systém se záznamem.

Téměř bezúdržbová okrasná zahrada se skalkou. Jste-li milovníci pěstování vlastní zeleniny, najdete zde i vy své zákonky. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
Velmi dobrá občanská vybavenost: 2x obchod s potravinami, pohostinství, MŠ, 1. i 2. stupeň ZŠ, dětské hřiště, fotbalové hřiště, kulturní dům, lékárna, doktoři. Přímá cesta autobusem č. 106 do Brna trvá cca 40 min. Do Kyjova 14 Km, do Slavkova u Brna 15 km, do Bučovic 16 km. Obec žije bohatým kulturním životem.
V případě financování hypotékou vám ji rádi pomůžeme zařídit. Lze hradit i prodejem jiné nemovitosti či z vlastních zdrojů. Pro více informací či zájem o prohlídku volejte makléřku.

Prodej RD 4+kk Žarošice, 2x garáž, zahrada, FVE, zimní zahrada

Popis nemovitosti

Cena9 544 000 Kč včetně provize a právních služeb, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaŽarošice
OkresHodonín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná99 m²
Plocha pozemku997 m²
Plocha zastavěná152 m²
Plocha zahrady845 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442225
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková