Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 5+1 Ždánice, zahrada, garáž, dvůr, udírna

Za hvězdárnou, Ždánice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

+ 5% provize + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte-li prostorné bydlení s kompletní občanskou vybaveností a krásnou přírodou nedaleko, máme pro vás řešení. Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům s dispozicí 5+1 v obci Ždánice.
Cihlový, samostatně stojící, podsklepený dvoupodlažní dům s celkovou plochou pozemku 853 m² čeká na zájemce, který mu vdechne nový život. Dům je v původním, ale udržovaném stavu. Jedná se o poctivou stavbu ze 70. let, suchý, s prostornými pokoji. Mnozí jistě ocení garáž, uzavřený dvůr, udírnu, 457 m² velkou zahradu či dílnu. Na první pohled vás zaujme krásný výhled z druhého patra přímo do přírody. Všechny IS: elektřina, plyn, kanalizace, obecní vodovod. Topení zajišťuje plynový kotel či kotel na tuhá paliva v suterénu.
Dispozice:
Suterén: dílna, technická místnost, sklep, udírna, skladovací prostory
1NP: 2 pokoje, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, spíž, chodba, schodiště
2NP: 3 pokoje, koupelna s vanou, samostatné WC

Veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, obchody, restaurace, hřiště, pošta, bankomat, koupaliště, lékaři, lékárna, hvězdárna, IDS JMK – přímé spojení s Bučovicemi a Kyjovem) a bezprostřední blízkost Ždánického lesa dělají ze Ždánic velmi atraktivní místo pro rodinný život. Obec se nachází 42 km od východně od Brna, 24 km jižně od Vyškova, 13 km od Kyjova.
Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat jak z vlastních zdrojů, tak hypotéčním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit nebo prodejem jiné nemovitosti. Neváhejte a zavolejte si o prohlídku.

Prodej RD 5+1 Ždánice, zahrada, garáž, dvůr, udírna

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + 5% provize + DPH
KategorieRodinné domy
LokalitaZa hvězdárnou, Ždánice
OkresHodonín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná132 m²
Plocha pozemku853 m²
Plocha zastavěná396 m²
Plocha zahrady457 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-132
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková