Prodej rodinného domu ve Zvoli u Prahy

V Zahrádkách, Zvole

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

včetně provize RK, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům z r. 2006 v pěkné a klidné obci Zvole. Dům se skládá ze 3 podlaží, zastavěná plocha 120 m2, obytná 240 m2, plocha zahrady 470 m2. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a vstupem na lodžii, dále jídelna s výstupem na další lodžii propojená s kuchyní a malá pracovna. V 1. patře se nachází 3 ložnice a koupelna s vanou. Každá ložnice má dveře na balkon. V suterénu najdeme garáž, skladovací prostory, koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost. Vytápění zajištěno novým elektrickým kotlem Protherm. K zalévání zahrady možnost využít vodu ze studny.
V obci je MŠ (státní i soukromá), ZŠ, pošta, potraviny, restaurace. Výborné spojení autobusem PID na metro Kačerov, ve špičce každých 20 min. Spojení také s Jílovým u Prahy a Vraným n. Vltavou.

Prodej rodinného domu ve Zvoli u Prahy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK, včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaV Zahrádkách, Zvole
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná360 m²
Plocha podlahová240 m²
Plocha pozemku590 m²
Plocha zastavěná120 m²
Plocha zahrady470 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-02-162
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová