Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej ubytovacího zařízení jestřebíčko

Jestřebí

Prodej, Ubytování
  • Stav: V rekonstrukci
  • Cihlová
  • Ubytování
info v RK

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

PRODEJ ROZESTAVĚNÉHO OBJEKTU V JESTŘEBÍ, ČÁSTI JESTŘEBÍČKO
Nabízíme k prodeji unikátní třípodlažní objekt, který je momentálně v rozestavěném stavu. Tento objekt se nachází v malebné oblasti Jestřebí, konkrétně v části Jestřebíčko.
Záměrem současného majitele bylo vybudovat zde krásné a důstojné prostředí pro seniory. S touto vizí se budova bývalého rekreačního areálu začala přistavovat a rekonstruovat. A myslíme si, že vzhledem ke stárnutí populace a prostorovým možnostem tohoto objektu je to správná myšlenka.
Dům je třípodlažní s výtahem a velkým suterénem, kde se nachází zázemí a automatická kotelna na piliny. Takže vytápění obnovitelným zdrojem. Střechy vybízejí i instalaci FVE a velké úspoře při provozu, díky vlastní energii.
Nového majitele čeká dostavba - ne nutně k výše uvedeme záměru.

Objekt je situován na rozlehlých pozemcích o celkové velikosti 40.041 m2. Většina těchto pozemků je pokryta lesy, které přinášejí nejen klid a soukromí, ale také nekonečné možnosti pro milovníky přírody.
V rámci těchto pozemků se nachází 18 drobných stavebních parcel, které jsou ideální pro výstavbu populárních "tiny houses". Tyto parcely nabízejí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají alternativní způsob bydlení nebo investiční příležitost.

Tento objekt a pozemky nabízí obrovský potenciál pro různé využití - ať už hledáte místo pro výstavbu svého snového domu, místo pro realizaci developerského projektu nebo prostě jen klidné místo uprostřed přírody, toto je ideální příležitost pro vás. Nebo pro všechny uvedené účely.

K nabídce mám udělanou virtuální prohlídku, kterou si můžete celý objekt projít. K pochopení pozemků a umístění jsme udělali video z dronu. Navíc je k objektu kompletní projektová dokumentace, kterou mám bohužel jen v tištěné podobě. V PDF mi jí projektant neposlal.
Jsme s majitelem připraveni upřesnit veškeré doplňující dotazy.

Prodej ubytovacího zařízení jestřebíčko

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieUbytování
LokalitaJestřebí
OkresŠumperk
Plocha užitná2.000 m²
Počet podlaží3
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Bezbariérovýano
Míst k parkování30
ParkováníAno
Výtahano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14434928
Kontaktovat makléře