Prodej rodinného hotelu, 650 m² - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Prodej, Ubytování
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Cihlová
  • Ubytování
27 500 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Prodej rodinného hotelu s věrnou klientelou, vedeného s maximální péčí a láskou majitelů, který se nachází v žádané části lázeňského města Mariánské lázně.
Malebná vila, nabízí ubytování až pro 28 hostů včetně lázeňských služeb v balneo zařízení, které je součástí nabízené vily. Pozemek o ploše 964 m2 nabízí příjemné posezení na vlastní zahrádce s altánkem a parkování pro 8 aut.
Vysoký standard služeb byl oceněn v roce 2021, kdy hotel získal mezinárodní certifikát HOTELSTARS v kategorii Hotel Garni 3* Superior. Budova byla kolaudována v roce 2011, nabízí užitnou plochu 650 m2 ve třech nadzemních podlažích a v suterénu. Díky energetické třídě B je provoz této budovy velmi úsporný.
Hotel nabízí sedm dvoulůžkových pokojů a tři apartmány pro 2 až 4 osoby s vlastní kuchyní. Pokoje jsou prostorné, každý disponuje vlastní koupelnou s toaletou.
V suterénu se nachází balneo centrum, které vlastní licenci Ministerstva zdravotnictví na provoz nestátního zdravotnického zařízení. Naleznete zde nejmodernější procedury na bázi CO2 plynu, slatinné zábaly, inhalace s minerální vodou, různé druhy masáží, lymfodrenáž, fyzio procedury, parafínové zábaly rukou, kontrastní koupele chodidel apod.
Hotel je v provozu po celý rok a průměrná roční obsazenost je 70%. Mezi klientelu patří jak pravidelní hosté, tak i turisté, objevující krásy tohoto kraje. O vysokém standardu péče a bydlení svědčí i vysoké hodnocení hostů na booking.com, hotel.cz a dalších portálech.

Prodej rodinného hotelu, 650 m² - Mariánské Lázně

Popis nemovitosti

Cena27 500 000 Kč
KategorieUbytování
LokalitaMariánské Lázně
OkresCheb
Plocha užitná650 m²
Plocha pozemku964 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2011
ZařízenýAno
Míst k parkování8
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední elektrické
Velmi úsporná B
27.88 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01724149
Kontaktovat makléře