Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Dvougenerační řadový rodinný dům s byty 2+1 a 1+1 a hospodářskou částí domu, CP 1415 m2

Sokolnická, Brno

Prodej, Vícegenerační dům Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
prodáno

+ provize RK 400 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Dvougenerační řadový rodinný dům s byty 2+1 a 1+1 navazující na hospodářskou část staré pekárny s průjezdem do dvora o celkové užitné ploše cca 185 m2 s celkovou plochou pozemku 1415 m2, zastavěnou plochou 535 m2 a zahradou 880 m2, nacházející se na ulici Sokolnická v Brně-Tuřanech s dostupností hromadnou dopravou na Hlavní nádraží do 25 minut a 15-20 minut autem.

Dům představuje vhodnou investici pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností přizpůsobení domu svým potřebám, nebo jako investiční příležitost k vybudování dalších bytových jednotek. Dům je určený ke kompletní rekonstrukci, nebo demolici, dle preferencí zájemce.

Dům má obecní vodovod, elektřinu, plynovod, studnu a jímku (pro možnost napojení na obecní kanalizaci zjišťujeme bližší informace viz plánek existence sítí)

V Brně-Tuřanech naleznete kompletní infrastrukturu pro pohodlný život. Místní obchody, supermarket, restaurace a kavárny jsou snadno dostupné, což usnadňuje každodenní nákupy a stravování. Díky klidné atmosféře a přírodě v okolí jsou Tuřany oblíbenou lokalitou pro sportovní aktivity, procházky a cyklistiku a díky vynikající dopravní obslužnosti lze snadno a rychle dosáhnout centra Brna i okolních míst. To vše dělá z Brna-Tuřan ideální místo pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení s výhodami města.

Bližší informace k nemovitosti (projektová dokumentace, existence sítí …) u realitního makléře.

Dvougenerační řadový rodinný dům s byty 2+1 a 1+1 a hospodářskou částí domu, CP 1415 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 400 000 Kč
KategorieVícegenerační dům
LokalitaSokolnická, Brno
OkresBrno-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná185 m²
Plocha pozemku1.415 m²
Plocha zastavěná535 m²
Plocha zahrady880 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Sklepano
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadJímka
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05432392
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas