Prodej dvougeneračního rodinného domu (156 m2), pozemek 844 m2, Ostroměř u Jičína

T. G. Masaryka 330, Ostroměř

Prodej, Vícegenerační dům Rezervováno
  • Stav: Dobrý
  • Garáž, Parkovací stání
rezervováno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO

Zděný rodinný dům z roku 1971 stojí v ulici T. G. Masaryka v obci Ostroměř v Královéhradeckém kraji. Svým umístěním nabízí kombinaci klidného bydlení v blízkosti přírody a zároveň pohodlného dojezdu do nedalekých měst Jičín, Lázně Bělohrad nebo Hradec Králové.

Užitná plocha 156 m2 je rozložena do dvou obytných podlaží, z nichž v každém se nachází samostatná bytová jednotka 3+1. Dispozice obou bytů sestává z obývacího pokoje s výhledem do zahrady, dvou ložnic, kuchyně se spižírnou, koupelnou a samostatnou toaletou. Benefitem jsou 3 balkony, 72 m2 velké sklepní prostory s kotelnou, prádelnou, místem pro uchování potravin a dílnou nebo úložný prostor v podkroví o velikosti 96 m2.

Dům procházel pravidelnou údržbou. Je připojený na obecní vodovod, kanalizaci a plyn. Okna jsou dřevěná špaletová. Jako podlahová krytina jsou použity parkety, lino a dlažba. Na střeše jsou eternitové tašky.

Jižně orientovaný pozemek o rozloze 844 m2 umožňuje pohodlné parkování na dvoře nebo ve zděné garáži, kde je navíc prostor pro druhou dílnu nebo uložení zahradního náčiní. Udržovaná zahrada s vlastní studnou nabízí možnost odpočinku v zeleni nebo pěstování plodin ve skleníku. Pobyt na zahradě zpříjemní pergola se zděným krbem, ideální pro letní posezení nebo grilování.

Dům je vhodný pro rodinné i vícegenerační bydlení, ale díky své dispozici a umístění také pro komerční využití např. jako sídlo firmy, ordinace nebo podnikání spojené s bydlením apod.

Ostroměř se nachází v blízkosti Jičína (15 km), Lázní Bělohrad (11 km), Dvora Králové nad Labem (24 km) a Hradce Králové (29 km). Žije zde přibližně 1300 obyvatel a disponuje vlakovým nádražím, vzdáleným jen 9 min od nabízeného domu i autobusovou dopravou se zastávkou jen 3 minuty chůze. Najdete zde také školu, školku, doktora, zubaře, sportoviště, knihovnu, poštu, kulturní centrum, obchod s potravinami a několik restaurací. Blízké okolí nabízí možnost úniku do přírody v podobě rozsáhlých lesů, koupání v křišťálově čisté vodě přírodního koupaliště Dachova u Hořic nebo návštěvu pískovcového lomu U Svatého Josefa, vyhledávaného místa pro horolezecký terén, sochařská sympozia i konání hudebních a divadelních akcí. V roce 2026 bude uvedena do provozu dálnice D35 v úseku Úlibice – Plotiště, která odkloní dopravu z Ostroměře a nahradí stávající silnici I/35.

Ráda Vám sdělím více informací po telefonu nebo na osobní prohlídce.

Prodej dvougeneračního rodinného domu (156 m2), pozemek 844 m2, Ostroměř u Jičína

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieVícegenerační dům
LokalitaT. G. Masaryka 330, Ostroměř
OkresJičín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná156 m²
Plocha pozemku844 m²
Plocha dílen44 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1971
ParkováníAno
GarážAno
Počet bytů2
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Mimořádně nehospodárná G
454 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky144321048
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka