Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

nabízí, prodej, vila Španělsko

Adeje, Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Bazén
32 913 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správné rozhodnutí.

Na prodej exkluzivní a nová vila v komplexu "Insigne Luxury Villas", Rocabella. Vila s krásným výhledem na oceán, soukromým bazénem a výtahem. Na pozemku o celkové rozloze 250,91 m2 se nachází vila o rozloze 240,71 m2, zahrada, bazén a terasy. Dům má v hlavním patře halu, hlavní ložnici s koupelnou, šatnu a dvě ložnice s koupelnami. V horním patře je plně zařízená a vybavená otevřená kuchyň s obývacím pokojem a koupelnou. K dispozici je také velký suterén s garáží, multifunkční místností, toaletou a skladem. Jedná se o stylovou moderní vilu se skvělou polohou pouhých 150 metrů od oceánu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte.

nabízí, prodej, vila Španělsko

Popis nemovitosti

Cena32 913 000 Kč
KategorieVila
LokalitaAdeje, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná240 m²
Plocha pozemku250 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano
Terasaano
Bazénano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08232572
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka