Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Příležitost! Prodej nádherné vily v oáze klidu a exotiky, 208㎡, Tumbak Bayuh, Bali

Bali, Indonésie

Prodej, Vila
  • Stav: Ve výstavbě
5 590 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem ohromující vily v jedné z nejkrásnějších lokalit na Bali. Tato luxusní nemovitost se nachází v klidné oblasti Tumbak Bayuh, což je ideální místo pro ty, kteří hledají dokonalý únik z každodenního shonu a naplnění svých snů.

Základní informace o vile: Dispozice nabízí dvě ložnice s vlastní koupelnou, kuchyní s interiérovým nábytkem, vynikající kvalitou a Balijským designem, propojený obývací prostor s úžasným výhledem skrze prosklené posuvné dveře, které zajišťují přirozené osvětlení prostoru s výhledem do zahrady s bazénem. Útulnost prostoru nádherně dotváří zapuštěná sedací souprava. Každý detail má svůj důvod a umocňuje citlivě vybrané materiály jedinečného designu, neboť vše bylo vyrobeno speciálně pro tento projekt. Součástí objektu je parkovací stání pro dvě auta a dvě motorky. Celková zastavěná plocha je 208㎡ na pozemku o rozloze 230㎡, předzahrádka se skládá z terasy a bazénu 5x3㎡.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní a barem, toaleta s umyvadlem a úklidová místnost. Patro je složené ze 2 ložnic 2x 25㎡ a balkónem 19,3㎡, každá ložnice má samostatnou koupelnu s WC.

Energetická náročnost budovy kategorie "A".

Tumbak Bayuh je okouzlující přímořská vesnice situovaná do malebného prostředí zelených rýžových polí a záviděníhodných pláží, nabízejících maximální vyžití jak pro surfaře, tak milovníky odpočinku u moře. Nedaleko (10 minut) se nachází centrum Canggu s nejprestižnějšími mezinárodními školami La Brisa & Baliʼs. Oblast se neustále vyvíjí a stává se mezi cestovateli stále oblíbenějším. záviděníhodných pláží, nabízejících maximální vyžití jak pro surfaře, tak milovníky odpočinku u moře. Nedaleko se nachází centrum Canggu s nejprestižnějšími mezinárodními školami La Brisa & Baliʼs. Oblast se neustále vyvíjí a stává se mezi cestovateli stále oblíbenějším. Cca 12 minut od vily se nachází nejlepší pláž Pereneran Beach.
V lokalitě je spousta luxusních vil a v blízkém okolí se neustále objevují nové skvělé restaurace, butiky, oblíbené obchody a lázně. Na západě se nachází ikonický přímořský chrám Tanah Lot, který je vzdálen asi 9 km a nabízí krásné výhledy při západu slunce. Bali je kouzelnou směsí kultury a lidí.

Vila je ve fázi finálního dokončení - říjen 2023. Jedná se o jedinečnou příležitost. Indonésie je jednou z nejslibněji se rozvíjejících ekonomik.

Forma vlastnictví Leasehold, dlouhodobý pronájem na 24let s možností prodloužení na dalších 25let (již se platí pouze pozemek), majitel má předkupní právo, cena se bude odvíjet dle tržní hodnoty v dané lokalitě, v souladu se zákony na Bali.

S naší spřátelenou agenturou novému majiteli vily garantujeme následnou správu nemovitosti - tedy kompletní zajištění krátkodobého pronájmu vily. V praxi to znamená, že vy můžete v klidu sedět doma a o vaši vilu bude kompletně postaráno. Obsazenost, dynamické naceňování pronájmů a pravidelný měsíční příjem můžete kontrolovat přímo přes aplikaci určenou pro majitele vil. Do správy nemovitosti také samozřejmě patří kompletní komunikace s hosty před a během pobytu, plynulý check-in a check-out, dokonalý úklid, údržba vily a jejího okolí, ale i kompletní zajištění účetnictví. Správu vily nemusíte využívat a můžete zde bydlet nebo se vám o dlouhodobý pronájmem vily postaráme přímo my. Momentálně si můžete za měsíční nájemné žádat 65.000.000 IDR / cca 95.000.000 Kč.

Ve finální ceně nemovitosti jsou zahrnuty veškeré poplatky, DPH i provize kanceláře.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Příležitost! Prodej nádherné vily v oáze klidu a exotiky,  208㎡, Tumbak Bayuh, Bali

Popis nemovitosti

Cena5 590 000 Kč včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieVila
LokalitaBali, Indonésie
Velikost3 pokoje
Plocha užitná208 m²
Plocha pozemku230 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149321991
Kontaktovat makléře