Prodej impozantní secesní vily (390 m²) se zahradou (1870 m²) - Bechyně

Křižíkova vilová čtvrť 538, Bechyně

Prodej, Vila
  • Stav: Dobrý
  • Bazén
  • Zahrada
  • Parkovací stání
17 980 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Bechyně, malebné městečko na půl cesty mezi Prahou a Rakouskem, je vyhledávaným turistickým cílem a velmi příjemným místem k bydlení i podnikání.

Villa Liduška je připravena nabídnout obojí. Najdete ji na dobré adrese zdejší vilové čtvrti. Obklopuje ji udržovaná zahrada se vzrostlými stromy, s bazénem a zahradním domkem, sloužícím nyní jako kavárna, a její majestát podtrhují parkány původního městského opevnění a skaliska nad ohbím řeky Lužnice. Z vily se otevírají výhledy do krajiny, na řeku i věhlasný bechyňský železobetonový most, který letos slaví 95 let provozu v silniční i železniční dopravě.

V současné době slouží vila k podnikání v oblasti cestovního ruchu, disponuje 5 pokoji a apartmány s celkovou kapacitou 16 lůžek a hosty je vyhledávaná pro svou komorní atmosféru a malebné prostředí. Rozlehlá zahrada poskytuje soukromí k odpočinku, na oploceném pozemku je vyhrazeno bezpečné parkování až pro pět vozů.

Dispozice a výměry jednotlivých podlaží naleznete ve fotogalerii. Interiér vily přiblíží odkaz, na němž si celou nemovitost můžete virtuálně projít a navnímat ještě před osobní prohlídkou přímo na místě.

Prodej impozantní secesní vily (390 m²) se zahradou (1870 m²)  - Bechyně

Popis nemovitosti

Cena17 980 000 Kč
KategorieVila
LokalitaKřižíkova vilová čtvrť 538, Bechyně
OkresTábor
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná390 m²
Plocha pozemku2.212 m²
Plocha zahrady1.870 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Míst k parkování5
ParkováníAno
Počet objektů2
Terasaano (30 m²)
Bazénano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14432194
Kontaktovat makléře