Prodej, Vila, 302 m² - Costa Adeje

Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Velmi dobrý
127 686 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nově máme k prodeji tuto nádhernou vilu na jedinečném místě, na nábřeží na Playa del Duque.

Jedinečná vila v první linii na prodej s výhledem na moře v El Duque Costa Adeje jen minutu chůze od známé pláže Duque.
Vila se čtyřmi ložnicemi rozmístěnými na 3 podlažích. V přízemí se nachází ložnice a koupelna, obývací pokoj, sklep, prádelna a parkoviště pro 4 auta. V prvním patře jsou 2 velké a světlé ložnice, z hlavní ložnice je neuvěřitelný výhled na soukromý bazén a moře, velkými prosklenými dveřmi je přímý vstup na terasu. Další ložnice je také velká a světlá a má velké okno. V obou ložnicích jsou vestavěné skříně. Je zde velká koupelna s jacuzzi a sprchovým koutem, dvojitým umyvadlem, bidetem, vestavěnou skříní a oknem. K dispozici je také samostatné WC pro hosty. Je zde velmi velký obývací pokoj, rozdělený sloupy na dvě části, hlavní část má velký světlý obývací pokoj s velkými okny do okolního patra, odkud je vstup na terasu s nádherným výhledem na moře, hory a město. Další částí je velká jídelna s velkými celoplošnými okny a vstupem do plně vybavené samostatné kuchyně. V horním patře je velká ložnice, která má velká celoplošná okna a přístup na terasu s otevřeným výhledem na moře na jih ostrova na Ameriku a výhledy na slavný vévodský hrad a pláž, kde si můžete si vychutnat západ slunce a noční světla města se sklenkou vína v noci. Je zde velká koupelna se sprchovým koutem a oknem. K dispozici je také samostatný malý salonek pro vaši relaxaci.
Pozemek má 538 m2, k dispozici jsou dvě zahrady před domem a za domem. Přední terasa má krásný altán, velký soukromý bazén, jídelní kout a část s lehátky, zahradu a kaktusovou alej. Ze všech koutů venkovního areálu je neuvěřitelný výhled.
V zadní části domu, poblíž hlavního vchodu do domu, je neuvěřitelná zahrada s exotickými rostlinami a květinami, osázená vkusně a vytvářející neuvěřitelný komfort vile.
Nachází se ve známé oblasti El Duque, 1 minutu chůze od slavné pláže a promenády Duque, odkud můžete dojít do Ameriky, obklopen 5hvězdičkovými hotely, jako je Victoria, Mirador, Bahía del Duque, Gran Tacande, Anthelia, Jardines de Nivaria, ale i prestižní Plaza del Duque, nákupní centrum The Corner, luxusní restaurace a butiky.

Prodej, Vila, 302 m² - Costa Adeje

Popis nemovitosti

Cena127 686 000 Kč
KategorieVila
LokalitaŠpanělsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná302 m²
Plocha pozemku538 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08232664
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka