Prodej, Vila, 322 m² - Costa Adeje

Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Velmi dobrý
78 576 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme působivou vilu s 5 ložnicemi a úchvatným výhledem na oceán, která se nachází ve vysoce prestižní oblasti El Duque na pobřeží Costa Adeje.
Tato nádherná vila, která se nachází ve vyhledávaném komplexu Habitats del Duque, prošla kompletní rekonstrukcí s použitím vysoce kvalitních materiálů a vkusné barevné palety a výsledkem je luxusní a moderní rezidence.
Hlavní podlaží se rozkládá na třech podlažích a přivítá vás prostorným obývacím pokojem zdobeným velkými okny, který nabízí dostatek přirozeného světla a vyhrazený jídelní kout. Obývací pokoj je promyšleně zařízen a vybaven špičkovým nábytkem, který vytváří atmosféru sofistikovanosti.
K obývacímu pokoji přiléhá moderní a plně vybavená polootevřená kuchyň se špičkovými vestavěnými spotřebiči včetně trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí, indukční varné desky a lednice s mrazákem.
Z nádherného obývacího pokoje vyjdete na nádherný a rozlehlý venkovní prostor. Krásně zrekonstruovaný vyhřívaný bazén je v centru dění, obklopený bujnými stromy a rostlinami, doplněný okouzlující venkovní sprchou. Široký výhled na oceán dodává prostoru nádech klidu, zatímco prostor pro opalování a moderní prostor pro stolování jsou dokonalým prostředím pro vychutnávání jídla s rodinou a přáteli.V hlavním patře jsou také dvě ložnice s vestavěnými skříněmi, manželskými postelemi a přístupem na útulnou a příjemnou zadní terasu s umělou trávou a krásnou zelení, která je ideální pro vyhřívání na ranním slunci. Vybavení hlavního patra doplňují dvě dobře vybavené koupelny, jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou.
Do horního patra se dostanete po krásném dřevěném schodišti nebo výtahem, přičemž z terasy v hlavním patře vede další venkovní schodiště pro větší pohodlí.
V horním patře objevíte hlavní ložnici s vestavěnými skříněmi a pohodlnou manželskou postelí, kterou doplňuje vlastní koupelna s dvojitým sprchovým koutem a dvojitým umyvadlem. Z hlavní ložnice se vychází na velkorysou terasu, která je ideální pro vychutnávání podmanivého západu slunce a fantastického výhledu na oceán. Na terase je navíc speciální prostor pro grilování, který je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli.
V horním patře se nachází také dobře vybavená kancelář, speciálně navržená pro ty, kteří si chtějí užívat tenerifského slunce a zároveň se věnovat pracovním povinnostem. Kancelář je vybavena stylovým pracovním stolem a elegantní rozkládací pohovkou.
Stejně prostorné je i přízemí vily, které nabízí velký obývací prostor a hernu s kulečníkem. Dále toto podlaží zdobí dvě velkoryse zařízené ložnice s vlastní koupelnou, zařízené a dekorované sofistikovaným nábytkem a vestavěnými skříněmi.

K pohodlí přispívá prádelna a přímý přístup k velkému parkovacímu stání, které je přístupné z vnitřní ulice obytných domů.
Nemovitost se prodává zařízená kvalitním nábytkem, který podtrhuje její půvab. Doporučujeme prohlídku této pozoruhodné vily, abyste plně ocenili její vynikající interiérový design a bezkonkurenční komfort.
Klíčové body:
-Výjimečná poloha v prestižní oblasti El Duque
-soukromý vyhřívaný bazén
-výtah
-5 ložnic a kancelář
-Kompletně zrekonstruovaný z vysoce kvalitních materiálů
-Vysoce kvalitní nábytek zahrnutý v ceně
-Klimatizace ve všech pokojích
-Koutek na grilování
-Dostatek venkovního prostoru
-Panoramatický výhled na oceán
-Velké parkovací místo v přízemí
-soukromý a uzavřený komplex.
Tato vila je dokonalá nejen díky své výjimečné poloze, ale také díky modernímu designu interiéru.
Je to perfektní příležitost pro investici nebo pro radost pro sebe , rodinu a přátele.
V docházkové vzdálenosti od slavného nákupního centra plaza del duque jen jít dolů po ulici , a na konci ulice najdete exkluzivní pláž Playa del duque , jít nahoru po ulici najdete nákupní centrum Dukes s pěknými restauracemi a bary na střešní terase a všechny obchody, které byste mohli potřebovat , a přes ulici najdete th e místní čtvrtek a sobotu trhu .Takže vše, co potřebujete a můžete si přát, je v docházkové vzdálenosti.
Na co čekáte? ,
je to jedinečná příležitost najít takovou pěknou nemovitost v této dobře vyhledávané zóně , protože se nestává často, že jsou v této zóně k dispozici vily.

Prodej, Vila, 322 m² - Costa Adeje

Popis nemovitosti

Cena78 576 000 Kč
KategorieVila
LokalitaŠpanělsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná322 m²
Plocha pozemku309 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08232666
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka