Prodej, Vila, 513 m² - Costa Adeje

Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Velmi dobrý
105 586 500 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní nově postavená vila na prodej v prestižní golfové oblasti Costa Adeje

Tato moderní vila je jedinečná a exkluzivní nejen pro svůj vysoký standard architektury, ale také pro svou bezkonkurenční polohu v Golf of Costa Adeje. Výhled na golf, oceán a ostrov La Gomera činí tuto vilu velmi výjimečnou. Vila je moderní, ale zároveň má teplé a příjemné barvy, do designu této nádherné vily jsou zakomponovány mramorové podlahy a dřevěné detaily.

Tato autentická vila je rozložena do tří podlaží, která jsou propojena výtahem nebo krásným dřevěným schodištěm. V hlavním patře se nachází vstupní hala s nádherným světlem skrze velká okna, prostorná obývací jídelna s mnoha okny a výhledem na prostor terasy s nekonečným bazénem, oceán a pěkný golfový areál.

Je zde samostatná kuchyně, velmi prostorná a plně vybavená špičkovými spotřebiči, má také americkou lednici a vinný sklípek. Zároveň má kuchyně velké dveře, které ji spojují s obývacím pokojem. K dispozici je také kancelářská místnost, která by mohla sloužit také jako ložnice, a je zde také toaleta. Z obývacího pokoje vede přes velká okna vstup na terasu a do zahradní části, kde se nachází nádherný nekonečný bazén a příjemný prostor pro opalování a vychutnávání si nádherného výhledu. Vila je obklopena zahradou s krásnými rostlinami a palmami.

V patře se nachází exkluzivní hlavní ložnice s šatnou, koupelnou s vířivkou a sprchou. Z hlavní ložnice je přístup na velkou terasu s nepřekonatelným výhledem na moře, La Gomeru a golfové hřiště Costa Adeje. V horním patře máme také dvě velké ložnice s vestavěnými skříněmi, každá ložnice má koupelnu se sprchou. Z vily je přístupná střešní část, odkud si můžete vychutnat 360stupňový panoramatický výhled.

V prvním patře máme ložnici s vlastní koupelnou, prádelnu, skladovací místnost, posilovnu a saunu s vlastní koupelnou se sprchou. K dispozici je garáž pro dvě auta.

Každý detail nádherné vily je dobře promyšlený, ve všech místnostech je klimatizace, výtah a inteligentní dům . Je to rozhodně vila vašich snů!

Prodej, Vila, 513 m² - Costa Adeje

Popis nemovitosti

Cena105 586 500 Kč
KategorieVila
LokalitaŠpanělsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná513 m²
Plocha pozemku724 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08232665
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka