Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Unikátní historická vila na Barrandovské skále

Pod Habrovou 153/14, Praha - Hlubočepy

Prodej, Vila Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE servisu Vám nabízíme ke koupi unikátní vilu k rekonstrukci ve velmi žádané lokalitě nedaleko dnes oživujících se Barrandovských teras.

Jedná se o zděnou a zcela podsklepenou vilu v osobním vlastnictví, která byla postavena v roce 1929, jakožto první rezidenční objekt na straně Barrandovské skály s výhledem na Hlubočepy. Vila byla vybudována pro tehdejšího technického ředitele Waltrovky, pana Ing. Františka Nušla. Vila se pyšní úžasnou historií - architektonicky byla zcela nadčasová a její funkcionalistický vzhled umocnil její majestátnost. Vila leží uprostřed klidné ulice plné zeleně a rezidenčních objektů. Vila disponuje jedním podzemním podlaží a 2 nadzemními podlažími. Podlahová plocha činí necelých 171 m2 obytné plochy. V suterénu domu se nyní nachází 5 místností. V rámci využívání se zde nacházela malá koupelna, prádelna, sklep, kotelna a sklad. Přízemí nemovitosti je dispozičně řešené zádveřím, chodbou se schodištěm, prostorným obývacím pokojem s možným vchodem na venkovní terasu, samostatným WC, komorou a dalším pokojem, který býval využívaná jako kuchyně s jídelnou a malou komorou pro služebnou. Ve 2.NP se nachází 3 samostatné pokoje s vchodem na terasu, koupelnou a WC. Na pozemku se nachází garáž pro jeden automobil. Další možnost parkování je na ulici před domem.

Dominantou celé nemovitosti je její unikátní poloha, vybízející k realizaci rekonstrukce na luxusní rezidenční bydlení nebo jako reprezentativní sídlo firmy. K vile náleží také rozsáhlý svažitý pozemek, který disponuje širokým potenciálem pro budoucí majitele. Velikost zahrady činí 1158 m2. Důležitou skutečností je to, že nemovitost je zcela napojena na veškeré inženýrské sítě. Vila je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, i plynové připojení. Příjezdová obecní komunikace je asfaltová. Veškerá občanská vybavenost se nachází v dostupné vzdálenosti.

Tuto vilu vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat makléře této nemovitosti, rád Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Unikátní historická vila na Barrandovské skále

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieVila
LokalitaPod Habrovou 153/14, Praha - Hlubočepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná213 m²
Plocha podlahová171 m²
Plocha pozemku1.617 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1929
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
OchranaOchranné pásmo
Balkónano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432636
Kontaktovat makléře