Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej luxusní vily (299 m²) s bazénem, saunou, letní kuchyní a výhledem na moře - Sveti Lovreč, Istrie, Chorvatsko

Sveti Lovreč, Chorvatsko

Prodej, Vila
  • Stav: Novostavba
  • Bazén
1 600 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Zatoužili jste po životě v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Toužíte se usadit v luxusní vile u moře a užívat si nádherné západy slunce v naprostém soukromí? Pak tuto exkluzivní nabídku určitě nepřehlédněte.
Nabízíme špičkovou vilu s panoramatickým výhledem na moře od Rovinje po Poreč a italské Alpy. Tato impozantní dvoupatrová vila, nacházející se ve vesničce Sveti Lovreč, postavená v roce 2016, se prodává plně vybavená a funkční. Kamenné prvky na vile nádherně zapadají do krásné kamenné architektury celé útulné a poklidné vesničky, nacházející se asi 12 km od největšího a nejnavštěvovanějšího letoviska na celé Istrii, Poreče.
Plocha pozemku, na kterém se vila nachází, je neuvěřitelných 2.583 m² a samotná užitná plocha domu činí majestátních 299 m².
Srdcem celé této luxusní vily je prostorný a nádherně osvětlený obývací pokoj, který je spojený s jídelnou a kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči pro pohodlnou přípravu jídla a do jídelny se vejdou pohodlně nejen členové rodiny, ale také Vaši hosté. Do celého prostoru přichází skrze velká francouzská okna bohaté množství přirozeného světla.
K maximálnímu pohodlí při odpočinku v přízemí zajisté oceníte také dvě pohodlné ložnice, které mají každá vlastní koupelnu.
Přízemí kromě toho nabízí také praktickou komoru a kotelnu.
Po uspořádaných vnitřních schodech se přesunete do prvního patra, kde jsou k dispozici další tři ložnice, opět každá s vlastní koupelnou. Dominantou tohoto patra je ale určitě zastřešená terasa, která Vám poskytne úkryt na čerstvém vzduchu za každého počasí a ze které máte překrásný výhled na okolní otevřenou krajinu, bohatou na nádherně zelenou flóru a v dálce se třpytící moře. Dokážete si představit větší oázu klidu a luxusu?
To ale není zdaleka všechno, co Vám tato vila nabídne. Z obývacího pokoje se totiž skrze francouzské okno dostanete na zastřešenou terasu, která je vybavena kromě pohodlného posezení také venkovní kuchyní. Odsud máte, co by kamenem dohodil také vyhřívaný bazén o velikosti 11x5 metrů a samostatnou saunu s koupelnou.
Na zahradě je také upravené ohniště, takže pro pořádání letního mejdanu už Vám nic nechybí. Jen si představte, jak si pozvete přátele a celý den s nimi relaxujete u bazénu, opalujete se, pochutnáváte si na, v letní kuchyni čerstvě připravených delikatesách, a večer se naložíte do sauny a popíjíte autentické istrijské víno. A když přijde čas na spánek, má každý svůj klid a soukromí. Ráno vstanete a z terasy sledujete dech beroucí krajinu, která se Vám rozprostírá před očima.
Celá vila je vybavena exkluzivním nábytkem a o Váš tepelný komfort se postará podlahové vytápění a fancoily pro chlazení a vytápění, poháněné tepelným čerpadlem.
Celý pozemek je oplocený kamennou zdí, vybavený poplašnými zařízeními a kamerami a tak můžete být v klidu a bezpečí.
Lokalita vily je atraktivní i z hlediska případného pronajímání turistům. Za 5 minut jízdy se odsud dostanete na panorama point nad Limským zálivem, a do 20 minut odsud budete v oblíbených pobřežních městech, jako jsou Vrsar, nebo již zmíněná Poreč.
Tato nemovitost je skutečnou raritou na trhu a zaslouží si pozornost každého kupujícího, který oceňuje luxus, pohodlí a nádherný výhled. Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.

Prodej luxusní vily (299 m²) s bazénem, saunou, letní kuchyní a výhledem na moře - Sveti Lovreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena1 600 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieVila
LokalitaSveti Lovreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná299 m²
Plocha pozemku2.583 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2016
Terasaano
Bazénano (55 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421558
Kontaktovat makléře