Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinné domy Nad Greenem - Těšetice u Znojma

Těšetice

, Projekt
od 7 495 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Projekt "Nad Greenem" nabídne 10 samostatně stojících rodinných domů moderního vzhledu a dobře řešených dispozicích 5+kk a 4+kk na parcelách o výměrách okolo 650 - 700 m2. Jedná se o nízkoenergetické domy v kategorii PENB – velmi úsporná B. Domy splňují očekávaný standard, pohodlí a požadovaný komfort.

Místo projektu navazuje na stávající zástavu obce a samozřejmostí v místě bude zeleň, chodníky, příjezdové komunikace, kompletní infrastruktura vč. veřejného osvětlení.

Přízemní rodinné domy v rámci standardního vybavení budou realizovány s tepelným čerpadlem pro teplovodní podlahové topení s ohřevem užitkové vody. Domy budou disponovat připraveností pro možnost instalace fotovoltaické elektrárny po kolaudaci. Namontována budou plastová okna s trojskly. V obytných místnostech budou laminátové podlahy EGGER a dlažba v ostatních místnostech. Koupelny budou realizovány vč. dlažeb, obkladů a zařizovacích předmětů jako, které jsou blíže popsány ve knize standardů, které rád poskytnu k bližšímu prostudování.

Financování máme zajištěno prostřednictvím sesterské společnosti 4finu největších bankovních institucí. Díky tomuto máme kompletní přehled o nejlepších možnostech financování a bankovních produktech.

Rodinné domy Nad Greenem - Těšetice u Znojma

Popis nemovitosti

Cenaod 7 495 000 Kč
KategorieProjekt
LokalitaTěšetice
OkresZnojmo
Zahájení prodeje1. listopad 2022
ParkováníAno
GarážAno
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky1542255115
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Obec Těšetice se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, a to severovýchodně od Znojma na hlavní silnici směrem na Moravský Krumlov.

Těšetice jsou svou polohou dobře dostupné ze Znojma (za 10 minut) i z Brna (50 minut). Autobus linky 810 a 432 jezdí Těšeticemi denně.

V obci je k dispozici mateřská škola, sportovní areál, knihovna, jídelna, obecní úřad, golfové hřiště a přehrada. Ostatní občanská vybavenost jako základní a mateřská škola, doktor, čerpací stanice, restaurace, stavební úřad, apod.. se nachází v sousedních Prosiměřicích, které jsou vzdáleny tři kilometry.

Josef Chovanec
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 090
[email protected]
www.century21.cz/makler-josef-chovanec
IČ: 88760359

Naplňuje mě práce s realitami a jsem rád svědkem konstruktivních jednání a následně úspěšných obchodních dohod zúčastněných stran.

V sektoru stavební výroby u regionálního developera jsem působil devět let.

Když jsem se rozhodoval, kam bude můj život směřovat dál, věděl jsem, že chci v prostředí nemovitostí zůstat.

Baví mě dělat věci jinak, s nápadem a zapálením, a přesně takových dojmů jsem nabyl z první spolupráce se znojemskou pobočkou realitní kanceláře Century 21 Vaše Reality.

Rád se stanu Vaším partnerem ve světě nemovitostí, který bude vždy hledat optimální řešení pro Vaše realitní záměry a sny.

Kontaktovat makléře
bgJosef Chovanec