Pronájem bytu s výhledem na botanickou zahradu 1+1, 45 m² Praha - Nové Město

Na slupi, Praha - Nové Město

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ 3 557,- poplatky včetně internetu +elektřina a plyn se převede na nájemce, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

K nastěhování od 15.3.2024!

Nabídnu vám útulný byt s výjimečným výhledem na botanickou zahradu na SV straně vnitrobloku, který zaručuje klidné a příjemné bydlení přímo v centru Prahy. Byt prošel kompletní rekonstrukcí před 3 lety, ovšem pro zachování dokonalé atmosféry zde zůstaly původní parkety a špaletová okna. Byt je částečně zařízený, což vám ulehčí přechod do nového domova. Moderní kuchyňská linka je vybavena vším, co potřebujete, a navíc vám zůstává jídelní stůl se dvěma židlemi. V koupelně zůstává pračka a v ložnici najdete vestavnou skříň pro praktické uspořádání prostoru.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2014 a váš nový domov se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Užijte si čerstvý vzduch a relaxaci na balkoně s nerušeným soukromím. A pokud vlastníte auto, tak možnost zřízení parkovací karty je samozřejmostí..

Lokalita disponuje skvělou dopravní dostupností. Na stanici metra Karlovo náměstí se dostanete tramvají za 2 minuty, autem dojedete na městský okruh za 7 minut, na letiště Václava Havla za 27 minut a do nákupního a zábavního centra Nový Smíchov za 8 minut. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – obchody, lékaře, lékárny, nemocnice, restaurace, supermarkety, poštu atd. Aktivně můžete strávit čas třeba na tenisových kurtech, nebo si vyjet na kole či inlinech na oblíbenou cyklostezku. Na procházku můžete vyrazit třeba do Karlachových sadů, nebo parku Ztracenka či se vydat na Náplavku, nebo do Vyšehradské pevnosti s románskou rotundou, divadlem....Možností je tady opravdu nepřeberné množství.

S rychlým internetem o rychlosti 100 Mb/s v ceně nájmu si můžete být jisti, že zůstanete propojeni s moderním světem. Celková plocha bytu činí 45 m2, a je ideální pro jednotlivce nebo páry. Nezmeškejte příležitost stát se součástí tohoto pohodlného a moderního bydlení. Kontaktujte mě pro více informací a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Pronájem bytu s výhledem na botanickou zahradu 1+1, 45 m²  Praha - Nové Město

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 3 557,- poplatky včetně internetu +elektřina a plyn se převede na nájemce, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaNa slupi, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1937
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14446077
Kontaktovat makléře