Pronájem bytu 1+kk s užitnou plochou 54,1 m2

Antonína Slavíka 2008/1, Brno - Černá Pole

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
pronajato

+ kauce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt 1+kk o užitné ploše 54,1 m2, nacházející se v 1. patře cihlového domu, na ulici Antonína Slavíka.

Byt je zařízený, světlý. Ve vybavení bytu je kuchyňská linka s elektrickou troubou, indukční deskou a lednicí s mrazákem. K dalšímu vybavení patří také kuchyňský stůl a 2 židle. V bytě je plně vybavena koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Toaletou samostatně. V bytě je také malá komora. V obývací místnosti je rozkládací pohovka.

Velkou výhodou tohoto bytu je park Lužánky, který je naproti bytu. Na začátku parku jsou tenisové kurty, které jsou přístupné veřejnosti.

Nájem je ve výši 12.000 Kč, náklady na energie jsou 2.500 Kč a přičítají se k nájmu. Byt je určený pro 1- 2 osoby, nekuřáci, nejlépe pár, spíše bez zvířat. Majitel bude požadovat vratnou kauci ve výši dvou nájmů. Odměna pro RK ve výši jednoho měsíčního nájmu plus DPH. Dopravní dostupnost je pouhé 2 minuty chůze od zastávky MHD, ze které je to 5 minut do centra Brna a necelých 10 minut na Hlavní nádraží. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. K nastěhování ihned.

Pronájem bytu 1+kk s užitnou plochou 54,1 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato + kauce, + provize RK
KategorieByty 1+kk
LokalitaAntonína Slavíka 2008/1, Brno - Černá Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky054-16-091
Kontaktovat makléře