Pronájem bytu 1+kk o užitné ploše 37,5m² v Kaznějově

Stará náves, Kaznějov

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
pronajato

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní nabídka bytu k pronájmu o dispozici 1+KK s parkovacím stáním a sklepem v Kaznějově.

Hledáte útulný a prakticky řešený byt v klidné části města, který Vám poskytne soukromí a pohodlí domova? Představuji Vám ideální příležitost pronájmu nezařízeného bytu s užitnou plochou 37,5 m² (bytová jednotka 31,5 m² a sklep 6 m²), který se nachází v přízemí udržovaného domu. Tento byt je skvělou volbou pro jednotlivce či pár, kteří hledají příjemné bydlení s vlastním parkovacím stáním přímo u domu.

Byt se skládá z jednoho světlého prostorného pokoje, který umožňuje flexibilní využití prostoru jako obývacího pokoje i ložnice. Součástí pokoje je kuchyňská linka vybavená plynovým sporákem. Kuchyň je standardní a poskytuje dostatek úložného prostoru.

Podlahy jsou pokryty plovoucí podlahou a dlažbou, v koupelně je praktický sprchový kout. Byt je vybaven vlastním plynovým kotlem.

K bytu dále náleží sklepní kóje o rozloze 6 m², která poskytuje další úložný prostor.

Předností nájemního bytu je vlastní parkovací místo, takže bezproblémové parkování, a díky přízemní poloze je do bytu bezbariérový přístup.

Bytová jednotka se nachází v klidné části města. V blízkosti jsou obchody, restaurace, lékařské služby, škola i autobusové spojení do sousedních obcí a do 17 km vzdálené Plzně. Pro milovníky přírody a sportu je zde spousta míst, kde lze trávit volný čas.

Cena nájmu činí 6 000 Kč, zálohy na služby (voda, elektřina společných částí domu a odvoz TKO) 720 Kč, elektřina a plyn se převádí na nájemníka. Vratná kauce je 3 nájmy, tedy 18 000 Kč, provize za zprostředkování 8 131 Kč. Celkem tedy 32 851 Kč.

Neváhejte a domluvte si se mnou prohlídku tohoto zajímavého bytu. Těším se na Vaši návštěvu a věřím, že si zamilujete klid a pohodlí, které Vám tento byt nabízí.

Pronájem bytu 1+kk o užitné ploše 37,5m² v Kaznějově

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK
KategorieByty 1+kk
LokalitaStará náves, Kaznějov
OkresPlzeň-sever
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná37 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky144361033
Kontaktovat makléře