Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 1+kk (42 m² + balkon) - Liberec IV-Perštýn

Na Perštýně 677/20, Liberec - Liberec IV-Perštýn

Pronájem, Byty 1+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Výtah
13 900 Kč za měsíc

+ zálohy na služby 2.000,- Kč + el. na nájemce

Popis a parametry nemovitosti

Povedený byt v povedeném projektu Nový Perštýn - Rezidence Kaskády - přímo v centru Liberce, kde máte právě teď možnost zabydlet se jako první. Otevřený prostor obytné místnosti s kuchyňským koutem čítá celých 32 m² a za velkoformátovými okny s jihozápadní orientací pokračuje lodžií (5 m²) s impozantním výhledem na Ještěd.

Kuchyňská linka svou kapacitou a vybavením strčí kuchyně běžných garsonek do kapsy. Vestavěná skříň navržená do předsíně pojme vše potřebné, pračka i sušička mají své určené místo v koupelně, oddělené od toalety, umyvadla i pohodlného sprchového koutu.

Soukromí, zastínění a v noci příjemné zatemnění zajistí venkovní žaluzie na dálkové ovládání.

Další vybavení na fotografiích není součástí pronájmu, ale je ukázkou možného rozložení prostoru, který dovolí umístit robustní dvoupostel s nočními stolky, nadrozměrnou sedačku i veliký jídelní stůl pro početnější návštěvy. I při tom všem zbývá místo na pracovní stůl pro práci z domova.

A okolí? Stačí seběhnout k obchodnímu centru Forum a na Fügnerovu, odkud se městskou dopravou dostanete za chvilku úplně všude. Pod Ještěd do Horního Hanychova za čtvrt hodinky, do ZOO a botanické za 8 minut. Na náměstí Dr. E. Beneše dojdete do 10 minut i pěšky, procházkou k Harcovské přehradě za necelou půlhodinku. A co třeba Praha? 45 minut autem nebo za 60 minut autobusem na Černém Mostě.

Pracovat tak můžete klidně v Praze třeba tři dny v týdnu, dva dny na home office pod Ještědem a volná odpoledne a víkendy trávit na horách… Jak tato představa zní vám?

Nájemné: 13.900,- Kč, poplatky: 2.000,- Kč (+ elektřina na nájemce), vratná kauce: 30.000,- Kč, provize: 16.819,- Kč (= 1 měsíční nájem + 21% DPH).

K nastěhování ihned.

Pronájem bytu 1+kk (42 m² + balkon) - Liberec IV-Perštýn

Popis nemovitosti

Cena13 900 Kč za měsíc + zálohy na služby 2.000,- Kč + el. na nájemce
KategorieByty 1+kk
LokalitaNa Perštýně 677/20, Liberec - Liberec IV-Perštýn
OkresLiberec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování20. duben 2024
Rok kolaudace2024
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Úsporná C
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15746014
Kontaktovat makléře