Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Praha - Břevnov

Závěrka 630/2, Praha - Břevnov

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
pronajato

+ 500 Kč/měs služby, + záloha na el. energii dle dodavatele, + kauce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk ve sníženém přízemí, v atraktivní lokalitě pražského Břevnova. Bytová jednotka, která byla vybudována před pěti lety, je vybavená kuchyňským koutem s menší keramickou deskou, chladničkou s mrazícím boxem a mikrovlnnou troubou. Byt má dostatek úložných prostor ve vestavěné skříni, technické místnosti nebo ve výklenku obývacího pokoje. Optický kabel internetu je v domě zaveden, nájemce si vybírá poskytovatele dle preference. Vytápění celého bytu je zajištěno vlastním el. kotlem s termostatem, v kombinaci s radiátorem, otopným žebříkem a podlahovým topením v celém bytě. Z hlavní obytné místnosti je vstup na sdílený vnitřní dvůr s květinovou zahradou. Vstupní dveře na zahradu s oknem jsou chráněné a stíněné elektricky ovládanou venkovní roletou.
Čtyři minuty pěší chůze je tramvajová zastávka Malovanka s linkami 22, 23 a 25, které poskytují rychlou a pohodlnou dopravu do centra města (18 min) nebo na zastávku metra Hradčanská (8 min). Tramvajovou zastávku doplňují autobusové linky 143 a 149 ve směru na Strahov. Samotný dům je v těsné blízkosti parku Královka, areálu Strahovského kláštera a stadionu. Oblíbený park Ladronka je vzdálen cca 8 minut klidné chůze.

Vzhled k tomu, že se jedná o nabídku pronájmu bytu v komorním sousedském prostředí domu o sedmi bytových jednotkách, budou majitelé nemovitosti pečlivě vybírat z případných zájemců. Majitelé nemovitosti, kteří v domě bydlí, preferují pouze zájemce o dlouhodobý pronájem. Byt bude připraven k nastěhování od 15. září. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Pronájem bytu 1+kk,  30 m², Praha - Břevnov

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 500 Kč/měs služby, + záloha na el. energii dle dodavatele, + kauce, + provize RK
KategorieByty 1+kk
LokalitaZávěrka 630/2, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná30 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Podlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky02126240
Kontaktovat makléře