Pronájem bytu 1+kk 53 m2 Vršovice

28. pluku, Praha - Vršovice

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 3.000,- Kč

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu krásný moderní byt po kompletní rekonstrukci o dispozicí 1+kk s terasou a celkovou velikostí 53 m2. Prostorná garsoniéra se nachází v šestém podlaží bytového domu s výtahem, v ulici 28. pluku, v pražských Vršovicích. Nadstandardní plochy bylo dosaženo změnou dispozice původně dvoupokojového bytu. V nově zrekonstruovaném prostoru, byl příčkou oddělen obývací pokoj s kuchyňskou linkou od klidové zóny určené ke spaní.
Nemovitost je nabízena kompletně vybavená. Obývací pokoj je vybavený nábytkem a kuchyňskou linkou s vestavěnou troubou, keramickou varnou deskou, myčkou, digestoří a vestavěnou lednicí. V odděleném prostoru je manželská postel s nábytkem. V koupelně je osazená vana, toaleta je umístěna v samostatné místnosti. Dostatek úložného prostoru nabízí prostorná vestavěná skříň v chodbě bytu. Nový rozměr bydlení poskytne uživateli střešní terasa, kterou lze využít třeba ke grilování.
V bytovém domě je k dispozici také místnost s fitness stroji a venkovním zahradním posezením. K bytu náleží i sklep o velikosti 1 m2. Nájemné činí 17.000,- Kč, 3.000,- Kč je měsíční zúčtovatelná záloha na služby a elektřinu, Kauce: 34.000,- Kč. Byt nabízíme k dlouhodobému pronájmu a je volný okamžitě. Pro bližší informace kontaktujte makléře a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Pronájem bytu 1+kk 53 m2 Vršovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 3.000,- Kč
KategorieByty 1+kk
Lokalita28. pluku, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (16 m²)
Sklepano (1 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky02126046
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček