Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem světlého 1+kk s balkonem na Zličíně

Milotická, Praha - Zličín

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Lodžie
pronajato

bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme pronájem plně zařízeného 1+kk o velikosti 33m2. Byt je situován v 5NP v příjemné lokalitě novější zástavby na Zličíně. Disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou včetně lednice, myčky a mikrovlnné trouby. Benefitem bytu je velké množství úložných prostor, jak v obytné místnosti, tak i v prostorné předsíni. V koupelně je sprchový kout, pračku je možno po dohodě dodat. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Nájem 15.000.-, zálohové poplatky včetně TUV a tepla 2.500.-, převod el.energie na nájemce. Poplatek za zprostředkování a právní servis 15.000.- Kč. K bytu je možno užívat parkovací stání v suterénu domu za poplatek 1.500.- kč měsíčně. Výborná dopravní dostupnost a oblíbená lokalita v blízkosti Metropole Zličín, doporučujeme prohlídku.

Pronájem světlého 1+kk s balkonem na  Zličíně

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaMilotická, Praha - Zličín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná33 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Lodžieano (6 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536040
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová