Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

PRONÁJEM 2+1, HYBEŠOVA, BRNO

Hybešova, Brno

Pronájem, Byty 2+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
16 000 Kč za měsíc

+ 4.650 Kč zálohy na energie + kauce 25.000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout pronájem prostorného bytu s dispozicí 2+1 umístěného v revitalizovaném cihlovém domě na ulici Hybešova v městské části Staré Brno. U tohoto bytu se nemusíte bát hluku z frekventované ulice Hybešova, jelikož okny je orientován do ulice Vodní a Leitnerova. Naopak vás potěší možnost vstupu z ulice Vodní a hlavně prostorná společná terasa na střeše domu, odkud je opravdu jedinečný výhled na Špilberk a Petrov.

Byt disponuje celkovou plochou 47,5 m2 a dále k němu patří sklep s plochou cca 2 m2 umístěný na mezipatře. Byt je umístěn ve 3. NP domu bez výtahu. V bytě byla provedena rekonstrukce a k pronájmu se nabízí kompletně zařízený. Navíc vás potěší také krb, který je umístěný v neprůchozím obývacím pokoji. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, plynová varná deska, digestoř, elektrická trouba, rychlovarná konvice). Koupelna není oddělená od toalety a je zařízena rohovou vanou. V neprůchozí ložnici je další úložný prostor situovaný nad koupelnou. Topení a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel.

Měsíční náklady spojené s pronájmem činí 16.000 Kč nájemné + 4.650 Kč záloha za elektřinu, plyn, vodné stočné a ostatní služby. Kauce je ve výši 25.000 Kč. Byt je k dispozici od 1. 5. 2024, prohlídky budou probíhat v pátek 19. 4. od 15:00 po předchozí telefonické dohodě.

PRONÁJEM 2+1, HYBEŠOVA, BRNO

Popis nemovitosti

Cena16 000 Kč za měsíc + 4.650 Kč zálohy na energie + kauce 25.000 Kč
KategorieByty 2+1
LokalitaHybešova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. květen 2024
Výtahne
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05446231
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas