Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+1 v rodinném domě s předzahrádkou u obory Hvězda

Slezanů, Praha - Břevnov

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Zprostředkuji Vám pronájem bytové jednotky 2+1 v rodinném domě s možností využití zahrady. Místnosti jsou prakticky rozloženy ve dvou patrech, v přízemí se nachází kuchyň s koupelnou, v patře přístupném po pohodlných dřevěných schodech naleznete 2 samostatné pokoje. Byt je částečně zařízen kuchyňskou linkou se sporákem s troubou, lednicí a pračkou, v pokojích jsou skříně, v jednom z pokojů je postel. Tento pronájem je ideální pro spolu-bydlení 2 studentů, je zařízen jednoduše, ale účelně. Byt je přístupný vlastním vchodem a kromě předzahrádky, která je nájemníkům plně k dispozici je jeho největší předností umístnění v klidné lokalitě v těsné blízkosti obory Hvězda. Tato lokalita zajišťuje kromě relaxace, klidu a sportovního vyžití i skvělou dopravní dostupnost, přímá linka tramvaje Vás doveze do centra či na další spojení MHD. Byt bude k dispozici nejdříve od 1. 4. 2022.

Nájemné 13 500 Kč / měsíc
Zálohy na poplatky včetně elektřiny 3500 Kč / měsíc
Vratná kauce 17 000 Kč
Provize RK 1 nájem + 21% DPH

Pronájem bytu 2+1 v rodinném domě s předzahrádkou u obory Hvězda

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaSlezanů, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha zahrady60 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
DopravaSilnice, MHD
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-126
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková