Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+1, 54 m², Praha 7 - Holešovice

Železničářů 1343/17b, Praha - Holešovice

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem světlého bytu o dispozici 2+1 (53,7 m2) ve 3.patře bytového domu s novým výtahem na zajímavé adrese Prahy 7 - Holešovic, přímo na hranici nově vznikající čtvrti Holešovice - Bubny Zátory.
V celém domě je zavedeno internetové připojení přes CZnet. V bytě je teplá voda zajišťována elektrickým boilerem, vafky jsou využívány na vytápění místností.

Byt je volný k pronájmu okamžitě.

Přednosti bytu:
- V roce 2014 byl byt renovován, v jedné místnosti byly repasovány původní parkety, ve druhé byla instalována nová plovoucí podlaha v předsíni je původní pěkné terazzo, nová špaletová okna směřující na jih a západ, pokoje jsou neprůchozí;
- Komora v bytě s praktickou skříní;
- V letních měsících možnost využívat společnou velkou zahradu se zelení a posezením.

- Lokalita:
* V místě je veškerá občanská vybavenost, Metro Nádraží Holešovice, tram. zastávka i vlakové nádraží pouhé 2 minuty chůze od domu, obchody, restaurace, školy, školky v bezprostřední blízkosti.
* Holešovice - Bubny Zátory je nově vznikající moderní čtvrt propojující Holešovice a Letnou. Plán zahrnuje centrální park o rozloze 6 hektarů, obytné domy, či budovu nové Vltavské filharmonie.


Majitel preferuje zájemce bez psa či kočky.

Měsíční nájemné 20 000 Kč + poplatky za služby 2 500 Kč, převod elektrické energie a plynu na nájemníka. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Vřele doporučujeme tento byt ve vzkvétající lokalitě k bydlení. Neváhejte kontaktovat makléře již dnes s případnými dotazy či se zájmem o prohlídku.

Pronájem bytu 2+1,  54 m², Praha 7 - Holešovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+1
LokalitaŽelezničářů 1343/17b, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná54 m²
Plocha podlahová53 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Výtahano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, MHD
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11036018
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak
Nádraží Holešovice

Autobus

Autobus
Nádraží Holešovice

MHD

MHD
Nádraží Holešovice

Lékař

Lékař
Poliklinika Holešovice

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko
Poliklinika Holešovice

Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA