Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+1

Purkyňova, Přerov

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
pronajato

+ zálohy na energie, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 s balkonem, v ulici Purkyňova. V bytě je dostatek světla, zejména díky jihovýchodní orientaci balkonu. Další dvě okna jsou umístěna na protilehlé straně budovy a míří na severozápad. Umístění bytu v rámci budovy tak usnadňuje větrání během horkého léta a snižuje náklady na vytápění během zimy, protože pod bytem se nachází zvýšené přízemí a nad ním jsou další dvě patra. Součástí pronájmu je také vlastní sklepní prostor, oddělený od ostatních kójí. V blízkosti domu, směrem k řece Bečvě, naleznete sportovní zařízení. Pokud dorazíte až k řece (cca 500m od domu), můžete pokračovat pěknou in-line cestou podél ní. Pěšky (400m) se dá dojít také do Přerovské nemocnice. Cestou potkáte také zastávku MHD. Opačným směrem narazíte na Albert a Kaufland. Celkově se jedná se o klidné bydlení s dobrou dostupností.
Byt má vybavenou kuchyň (lednice, plynový sporák s el. troubou, digestoř, rychlovarná konvice) a koupelnu po rekonstrukci. Další dvě místnosti jsou prázdné. Byt je v současnosti volný, dostupný ihned k nastěhování. Za zálohy na energie a služby se platí měsíčně celkem: 2532 Kč (teplo, teplá a studená voda, osvětlení a úklid společných prostor, poplatky SVJ). Elektřina a plyn se přepisují na nájemce.
Na začátku pronájmu se skládá majiteli vratná kauce ve výši jedné měsíční platby (nájemné + zálohy a služby). Dále se platí rezervační poplatek RK, také ve výši jedné měsíční platby.
Pro jakékoliv další dotazy, upřesnění a termín prohlídky, neváhejte kontaktovat realitního zprostředkovatele.

Pronájem bytu 2+1

Popis nemovitosti

Cenapronajato + zálohy na energie, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaPurkyňova, Přerov
OkresPřerov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Balkónano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky09426003
Kontaktovat makléře