Byty 2+1+1xsklep, 48m², Říčany u Prahy

U Kina, Říčany

Pronájem, Byty 2+1 Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
rezervováno

Přepis elektrické energie a plynu na nájemce, záloha na vodu 500,- Kč/byt měsíčně, platba za služby domu 400,- Kč/byt/měsíčně.

Popis a parametry nemovitosti

Útulný byt v centru města, v žádané lokalitě na Komenského nám. v Říčanech u Prahy, ul. U Kina. Dispozičně se jedná o byt 2 + 1 (47 m2), který je umístěn v ideálním 3. NP, což zajišťuje krásný výhled do okolí. Byt se nachází ve zděném bytovém domě (bez výtahu), ve kterém byla v roce 2014 provedena rozsáhlá rekonstrukce (zateplení fasády budovy a to včetně kvalitního zateplení střechy, výměna oken, instalace nového topení a rozvodů vody). PENB třída C.
Byt se sestává z obývacího pokoje 17 m2, ložnice 15 m2, kuchyně 7 m2, koupelny s vanou vč. WC o výměře 5 m2 a předsíň 3 m2. Kuchyně je zařízena novou kuchyňskou linkou se spotřebiči plynový sporák, digestoř. Byt se nabízí k pronájmu nezařízený s možností odkupu části bytového zařízení od předchozího nájemce. K bytu náleží sklep o výměře cca 1,4 m2.
Nastěhování ihned. Vhodné jen pro nekuřáky, zvířata po dohodě. Parkování je bezproblémové před domem nebo v nejbližším okolí. Pronajímatel požaduje složení vratné kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Odběr elektrické energie a plynu bude přepsán na nájemce, u odběru vody činí záloha 500,- Kč/byt/měsíčně s tím, že vyúčtování spotřeby vody se provádí 1x ročně podle skutečného odběru vody dle vodoměru umístěného v bytu. Služby spojené s užíváním bytu (odvoz odpadků, osvětlení a úklid společných prostor) činí 400,- Kč/byt/měsíčně.
Město Říčany jsou oblíbeným místem k bydlení, kde mají lidé vše, co potřebují k životu, je to klidná lokalita v blízkosti velkoměsta a všude kolem je les a příroda. V Říčanech je veškerá občanská vybavenost: nákupní centrum, obchody, restaurace, kavárny, pošta, banky, plavecký bazén, hřiště, školy, školky, nemocnice, lékárny, lékaři, a to vše v dochozí vzdálenosti od domu. Perfektní spojení do centra Prahy vlakem za 20 min. Další možností jsou příměstské autobusy jedoucí na metro Háje a Opatov nebo autem po dálnici.
Doporučuji prohlídku bytu a těším se na osobní setkání.

Byty 2+1+1xsklep,  48m², Říčany u Prahy

Popis nemovitosti

Cenarezervováno Přepis elektrické energie a plynu na nájemce, záloha na vodu 500,- Kč/byt měsíčně, platba za služby domu 400,- Kč/byt/měsíčně.
KategorieByty 2+1
LokalitaU Kina, Říčany
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14236024
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén