Pronájem bytu 2+kk, ul. Křenová, 5. NP/6, CP 61 m2, částečně zařízený, 2 balkony

Křenová, Brno - Trnitá

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Jiný
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ energie a služby 2 000 Kč, kauce 14 800 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk na ulici Křenová v Brně, blízko centra města. V 5. NP/6, podlahová plocha bez balkonu a sklepa je 55 m2. V cihlovém domě, s výtahem, orientace na jih. K bytu patří dva balkony a sklep. K využití je i prostor na zelené terase domu před vstupem do bytu. Byt je ve výborném stavu, částečně vybavený. Z předsíně vedou vstupy do koupelny, toalety a do obytného prostoru s kuchyňským koutem. Z OP vede vstup do ložnice a do spíže. U OP i u ložnice jsou balkony. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou troubou a sklokeramickou deskou. V koupelně je vana, umyvadlo, topný žebřík, přípoj na pračku a myčku nádobí. Po dohodě lze ponechat i lednici, mikrovlnnou troubu a myčku nádobí. V OP jsou dále dvě komody a police, stolek, židle. V bytě jsou tři skříně. Plochy místností jsou: OP a KK 23 m2, ložnice 19 m2, koupelna 6 m2 a předsíň 5 m2. Připojení na internet je zahrnuto v ceně. Protože není k dispozici PENB, uvádíme energetickou náročnost G. Kompletní občanská vybavenost a dopravní dostupnost 2 minuty MHD od Hlavního nádraží. Dobré napojení na stezku podél Svitavy, která propojuje sever a jih města od Obřan po Modřice. Majitel preferuje nájemníky na dlouhodobý pronájem. Pro pracující i studenty. Požadována vratná kauce. Byt je k dispozici od 1. července. Pro další informace a dohodu prohlídky se obraťte na makléře.

Pronájem bytu 2+kk, ul. Křenová, 5. NP/6, CP 61 m2, částečně zařízený, 2 balkony

Popis nemovitosti

Cenapronajato + energie a služby 2 000 Kč, kauce 14 800 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaKřenová, Brno - Trnitá
OkresBrno-město
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná61 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (5 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky054-06-218
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek