Pronájem novostavby, 2+kk, Brno - Ponava

Sportovní 348/3, Brno - Ponava

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Parkovací stání
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Toužili jste bydlet v úplně novém bytě, kde se budete cítit opravdu jako u Vás doma? Tento sen se Vám může nyní splnit. Nabízím Vám pronájem velmi prostorného a světlého bytu o dispozici 2+KK s balkonem, šatnou, se stáním pro 2 auta v garáži a velkým sklepem. Odkaz na virtuální 3D prohlídku naleznete na: https://my.matterport.com/show/?m=PMY2cfHCP6r
Bytová jednotka o celkové užitné ploše 61 m2 se nachází v 6. nadzemním podlaží bezbariérové novostavby s výtahem a orientací na západ. Je částečně vybavena kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů, v ložnici vestavná skříň, v koupelně pračka. Toaleta odděleně. Další úložné prostory jsou k dispozici ve velké šatně. Nezvykle velkou místností pro uskladnění Vašich osobních věcí je zděný sklep (8 m2). K bytu přináleží 2 garážová stání v suterénu domu.
K nájemnému ve výši 17.500,- budou připočteny zálohy na služby 4.000,-. Nájemné za garážové stání je stanoveno na 1.500,-. Vlastník požaduje vratnou kauci 30.000,- .
K dispozici od 20. 11. 2022.

V projektu Ponava City je základním principem urbanistického řešení vytvoření nového veřejného prostoru – náměstí, které bude sloužit nejen rezidentům nově navržených bytových domů, ale i obyvatelům a návštěvníkům čtvrti Ponava. Toto náměstí ve stávající městské struktuře navazuje na osu ulice Střední, která území propojuje s městským parkem Lužánky.
Prostory vymezené novým náměstím a bariérovým domem budou využity pro klidné bydlení a doplněny zelenými polosoukromými vnitrobloky tak, aby vznikla plnohodnotná a atraktivní část města a to jak pro nové obyvatele, tak pro stávající rezidenty okolních objektů.

Pronájem novostavby, 2+kk, Brno - Ponava

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaSportovní 348/3, Brno - Ponava
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování20. listopad 2022
Rok kolaudace2022
Míst k parkování2
ParkováníAno
Velmi úsporná B
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08226619
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová