Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem plně zařízeného bytu 2kk (včetně klimatizace) s garážovým stáním, Květná - Plzeň

Květná, Plzeň - Východní Předměstí

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

+ záloha za služby a energie 4.000,-Kč (elektřina, vodné a stočné, teplo, internet, úklid společných prostor)

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte pronájem pěkného nadstandardně zařízeného bytu včetně klimatizace v centru Plzně a zároveň na klidném místě mimo hlavní komunikaci? Rádi relaxujete po práci na kole, in-linech nebo při tenise?

Pak mám pro Vás byt v krásném prostředí u řeky Radbuzy, kolem které vede cyklostezka, u domu je tenisový klub, jehož členové mohou využívat i bazén. Nedaleko domu se rovněž nachází Škoda sport park s inline dráhou, skateparkem a několika hřišti na basket či plážový volejbal. Zkrátka ideální místo pro aktivní odpočinek.

Byt o dispozici 2+kk se nachází ve 4.NP domu s výtahem z roku 2010. Součástí pronájmu je sklep umístěný v suterénu domu. Velkou výhodou je vyhrazené kryté parkovací stání v suterénu domu. Byt s jihozápadní orientací je plně vybavený, stačí si donést osobní věci a můžete okamžitě bydlet. Kuchyňská linka disponuje sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, zabudovanou chladničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou a myčkou. V obývacím pokoji se nachází prostorná rohová sedací souprava, jídelní stůl se židlemi, konferenční stolek, TV stolek a také televize. Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon s výhledem na tenisové kurty. Ložnice je kromě postele vybavená velkými skříněmi. Další vestavěná skříň se nachází v předsíni. Byt má velkou koupelnu s rohovou vanou, toaletou, bidetem a dále pračkou a sušičkou.

Pokud hledáte opravdu klidné místo pro bydlení s možností aktivního trávení volného času v širším centru města, je pro Vás tento byt ideální volbou. Byt je k nastěhování od 1.1.2024, v případě potřeby možnost i v průběhu prosince.

Pronájem plně zařízeného bytu 2kk (včetně klimatizace) s garážovým stáním, Květná - Plzeň

Popis nemovitosti

Cenapronajato + záloha za služby a energie 4.000,-Kč (elektřina, vodné a stočné, teplo, internet, úklid společných prostor)
KategorieByty 2+kk
LokalitaKvětná, Plzeň - Východní Předměstí
OkresPlzeň-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. únor 2023
Rok výstavby2010
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky144361000
Kontaktovat makléře