Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Dlouhodobý pronájem zrekonstruovaného bytu 2+kk Praha 6 - Břevnov

Nad Kajetánkou 82/22, Praha - Břevnov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízím k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt s dispozicí 2+kk ve velmi vyhledávané lokalitě, přímo u zastávky autobusu Kajetánka. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu o pěti NP a nabízí plochu 41 m2, která je velmi prakticky vyřešena. Menší pokoj s okny na jih poslouží jako menší ložnice, obývací prostor s okny do zeleně, na východ, je částečně oddělen od kuchyňského koutu kde je k dispozici lednice s mrazákem, pračka, plynový sporák a elektrická trouba. V menším pokoji se nachází komoda, psací stůl a Tv, jinak se byt nabízí nevybavený. Byt je vytápěn plynovým kotlem. Na chodbě v mezipatře je k dispozici společný zasklený balkon pro dané patro. Poplatky pro 1 osobu činí 2810 Kč, pro 2 osoby 3070 Kč, zálohy na elektřinu 700 Kč, na plyn 2000 Kč. Majitel požaduje kauci ve výši 25 000 Kč. K nastěhování ihned.
Břevnov je velmi vyhledávaná lokalita k bydlení, pro svůj klid, množství zeleně ( Ladronka, Obora Hvězda ), ale současně pro dostupnost veškerých potřebných služeb, obchodů, školek, škol, lékaře a MHD. Zastávka autobusu je pod domem, na tramvaj se dostanete pěšky v řádu minut. V této lokalitě jsou modré parkovací zóny.

Dlouhodobý pronájem zrekonstruovaného bytu 2+kk Praha 6 - Břevnov

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaNad Kajetánkou 82/22, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Datum nastěhování1. květen 2022
Výtahne
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12526030
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková