Pronájem bytu 2+kk, 38m2, OV, Praha 9- Hloubětín, ulice Hostavická

Hostavická, Praha - Hloubětín

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

poplatky 2500Kč/měs. včetně elektřiny a internetu + kauce + provize RK, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem plně zařízeného bytu v rodinném domě se samostatným vchodem o dispozici 2+kk a celkové ploše 38 m2 v druhém nadzemním podlaží rodinného domu ve velice klidné části Prahy 9- Hloubětín. V docházkové vzdálenosti se nachází cyklostezka, bazén a tenisové kurty. Bezproblémové parkování před domem. Vhodné pro maximálně 2 osoby.

Dispozice:
vstupní chodba s kuchyňským koutem ( vařič, lednička, mikrovlnná trouba) , koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, koupelnovou skříňkou, pračkou a toaletou, obývací pokoj se sedačkou, obývací stěnou, stolem s dvěma židlemi, ložnice s dvojlůžkem, nočním stolkem a šatní skříní.

Byt je vzdálen 10 minut chůze od stanice metra B Hloubětín a vlakové zastávky Praha - Kyje , 7 minut chůze je k tramvajové a autobusové zastávce MHD, nákupní centrum Černý most 5 minut jízdy autem, psí hřiště, mateřská i základní škola, Penny market, restaurace, lékař, lékárna, pošta, to vše v docházkové vzdálenosti.

Poplatky ve výši 2500Kč měsíčně včetně elektřiny, plynu a internetu (při obsazenosti 1 osobou)


Ihned k nastěhování

Pronájem bytu 2+kk, 38m2, OV, Praha 9- Hloubětín, ulice Hostavická

Popis nemovitosti

Cenapronajato poplatky 2500Kč/měs. včetně elektřiny a internetu + kauce + provize RK, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaHostavická, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování12. srpen 2022
ZařízenýAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14426624
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais