Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+kk s balkonem a komorou, 57 m², P10 - Hostivař, projekt Slunečný Vršek, ulice Rižská

Rižská 1491/8, Praha - Hostivař

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 5.300 Kč/měs./2os. (včetně elektřiny, internet na nájemce) + kauce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk v bytovém projektu Slunečný Vršek, vzdáleného pouhé 3 minut chůze od autobusových zastávek směr stanice metra C – Opatov a metra A - Skalka (5 resp. 14 minut jízdy). Do centra Prahy pojedete městskou hromadnou dopravou 25 minut. Veřejné parkování přímo před domem. Byt je určen pro maximálně 2 osoby.

Pokud si vyberete tento byt k pronájmu, budete určitě nadšeni z vnitrobloku domu, kam mají vstup pouze rezidenti, a kde najdete pro Vaše chvíle odpočinku několik laviček, altánek, a dokonce i malé jezírko. V rámci zmíněného bytového projektu bylo vybudováno vlastní náměstíčko, kde se nacházejí supermarket Albert, italská a sushi restaurace, kadeřnictví, kosmetické služby, a dokonce i menší plavecký bazén.

Posunete-li se o kousek dále, najdete zde dětské hřiště, hřiště na volejbal a basketbal, tenisovou a lezeckou stěnou, a třeba i grilovací místo.

Když nasednete do auta za pár minut dorazíte do bowlingové herny nebo do sportovního areálu Jedenácka, kde lze navštívit i vodní svět s tobogánem. Za většími nákupy můžete zajet do nákupního centra VIVO! Hostivař, kde se nachází řada obchodů a restaurací různého zaměření, a můžete zde zajít i do kina.

Pěšky nebo na kole můžete vyrazit do blízkého lesoparku Hostivař. Součástí parku jsou například dětské hřiště, odpočinkové molo u vodní nádrže, přírodní koupaliště Hostivařská přehrada (lodičky, šlapadla, paddleboard, trampolína, beach volleybal, vodní skluzavka), bike a trail park, venkovní posilovna, tenisové kurty nebo Keltská vyhlídka s překrásným pohledem na vodní nádrž. Zajímavým výletním místem pro Vás může být třeba i návštěva starobylého statku Toulcův dvůr se zvířecí farmou a zoo koutkem.

Dispozice a vybavení:
Vstupní chodba s předsíňovou stěnou a šatní skříní, , koupelna s vanou, umyvadlem a zrcadlem, samostatná toaleta, obývací pokoj se sedačkou, konferenčním stolkem a obývací stěnou, kuchyňský kout s kuchyňskou linkou vybavenou sporákem, varnou deskou, digestoří, myčkou na nádobí, lednicí a jídelním stolem s 4 židlemi, ložnice s dvojlůžkem a skříní, na níž navazuje komora/šatna (2,5 m2). K dispozici Vám bude kolárna v přízemí domu.

Záloha na služby 5.300, - Kč/měs./2 os. (včetně elektřiny, internet na nájemce)

K nastěhování od 1.3.2024

Pronájem bytu 2+kk s balkonem a komorou, 57 m², P10 - Hostivař, projekt Slunečný Vršek, ulice Rižská

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 5.300 Kč/měs./2os. (včetně elektřiny, internet na nájemce) + kauce, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaRižská 1491/8, Praha - Hostivař
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Plocha podlahová53 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. březen 2024
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14446087
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais