Mezonetový byt 2+kk, 102 m2, Loretánská, Praha 1 - Hradčany

Loretánská, Praha - Hradčany

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám bydlení kousek od Pražského hradu, malebné prostředí hradních uliček a zákoutí, procházky na Petřín, krásný výhled na Prahu. Zařízený mezonetový byt 2+kk (102 m2), Loretánská, Praha 1 – Hradčany, se nachází v rekonstruovaném historickém domě ve 2. patře. Byt je volný k okamžitému nastěhování. Majitel upřednostňuje zájemce bez psa či kočky.

Přednosti bytu:

- prostorný obývací pokoj s vestavěným kuchyňským koutem o výměře 41 m2, na patře je taktéž koupelna a toaleta;

- kuchyňský kout je na míru vybaven spotřebiči: sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří, myčkou na nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem, a s ostatními menšími kuchyňskými pomocníky;

- ložnice se nachází na 3.patře s vlastní samostatnou toaletou;

Komfortní bydlení v prestižní lokalitě, pár minut k zastávce tramvaje Brusnice. Parkovat lze na ulici (modré zóny). V okolí je veškerá občanská vybavenost.

Nájemné 27 000 Kč, poplatky za služby 5 000 Kč / vč. el. energie, plynu a internetu v bytě. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmu. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného plus DPH.

Vřele Vám doporučujeme prohlídku tohoto vzdušného mezonetového bytu v nádherné lokalitě Pražského hradu. Pro více informací kontaktujte makléře +420 725 293 221.

Mezonetový byt 2+kk, 102 m2, Loretánská, Praha 1 - Hradčany

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaLoretánská, Praha - Hradčany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná102 m²
Plocha podlahová102 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-16-051-1
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg