Krásný slunný tichý byt 2+kk / 40 m2 po rekonstrukci

V zápolí, Praha - Michle

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout zrekonstruovaný slunný byt 2+kk / 40 m2, který se nachází v klidné lokalitě Michle, kousek od Brumlovky a metra Kačerov. Byt se nachází ve 3. patře dobře udržovaného domu bez výtahu. Byt má nové podlahy, okna i dveře, je vymalovaný. V koupelně je sprchový kout, umývadlo, WC a pračka. Kuchyň s oknem orientovaným na jihozápad je vybavená lednicí s mrazákem, troubou, sklokeramickou dvojplotnou a malou myčkou.. Ložnice (3,83 x 2,66 m) i obývací pokoj (4,87 x 3,1 m) jsou směřovány k jihovýchodu. V suterénu domu je sklep. Byt je k nastěhování od 1.8.2021. Měsíční poplatky jsou 3.600 Kč. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník sám. Doporučuji 500 Kč měsíčně. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž plus DPH. V domě je kočárkárna/kolárna i sušárna. k bytu patří sklep. V docházkové vzdálenosti je business centrum Brumlovka. Zastávka autobusu je 2 minuty chůze, na metro Kačerov nebo Budějovická jsou to 3 zastávky. Dostatek zeleně v okolí skýtá klidné a tiché bydlení uprostřed města. Doporučuji prohlídku!

Krásný slunný tichý byt 2+kk / 40 m2 po rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaV zápolí, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Plocha podlahová40 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Úsporná C
131 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-066
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová