Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+kk s lodžií a parkingem, Britská čtvrť, metro B, Stodůlky

Svitákova, Praha

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Dřevěná
  • Garáž
  • Lodžie
pronajato

+ poplatky 4.500 Kč + elektřina na nájemce

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk o velikosti 50 m2 s lodžií a parkovacím místem v garáži v oblíbeném projektu Britská čtvrť , ul. Medunova, u metra B Stodůlky. Byt se nachází ve 3. patře cihlové novostavby z roku 2019 s výtahem.
Byt s východní orientací oken s venkovními žaluziemi má obývací pokoj s kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, myčkou a varnou deskou. K dispozici je dále samostatná ložnice, koupelna s vanou a WC a vnitřní komora. Parkovací místo v suterénu domu je možné si pronajmout za 1000 Kč/měsíc. V domě je kolárna. Majitel v bytě dovolí malého psa do 10 kg. Byt je ihned k dispozici.
Atraktivní lokalita nabízí dostatek zeleně i kompletní občanskou vybavenost, velkou výhodou je stanice metra Stodůlky v těsné blízkosti domu.

Pronájem bytu 2+kk s lodžií a parkingem, Britská čtvrť, metro B, Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 4.500 Kč + elektřina na nájemce
KategorieByty 2+kk
LokalitaSvitákova, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhování1. duben 2024
Rok výstavby2019
GarážAno
Počet garáží1
Lodžieano (5 m²)
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky01746062
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová