Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 2+kk s balkónem v blízkosti metra, Praha 9 - Prosek

Litoměřická 833/19c, Praha - Prosek

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Terasa
  • Výtah
pronajato

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu velmi příjemný a světlý byt s jihozápadní orientací o dispozici 2+kk ( 49m2 ) k němuž náleží balkón o velikosti 11m2. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči ( myčka, trouba, varná deska a lednice s mrazákem ) a vestavěnou skříní v prostorné předsíni, na terase je Vám k dispozici dřevěný nábytek. Byt se sice nachází v přízemí, nicméně tím, že je dům postaven ve svahu je balkón umístěn cca 10m nad úrovní terénu a poskytuje výhled do udržovaného a tichého vnitrobloku plného zeleně s pocitem vyššího patra. Největší předností bytu jsou velká francouzská okna v obou místnostech, která Vám zajistí dostatek světla.
Lokalita Vás určitě okouzlí, nabízí spoustu zeleně, pár kroků od domu je park Václavka s dětským hřištěm, nedaleko je přírodní památka Prosecké skály. Pěšky dojdete bez problémů na metro „C“ Střížkov (cca 10 minut pěší chůzí) nebo Prosek, zastávka několika linek autobusu je za rohem a ten Vás doveze i na nedaleké metro „B“ Vysočanská
V místě je veškeré sociální zařízení - mateřská škola a základní škola přes ulici, gymnázium, poliklinika Prosek, obchody, pošta, restaurace, kavárny v těsné blízkosti, minimarket potravin přes ulici, Lidl, Kaufland a další.
Chybět Vám nebude ani kulturní či sportovní vyžití - Park Přátelství (park o rozloze 8,5 ha u metra Prosek), Prosecké skály, Ďáblický háj, Park Podviní, bobová dráha Prosek, OC Letňany - zimní stadion, tenisové kurty, plavecký bazén, OC Harfa – metro Vysočanská, Big Wall horolezecká stěna ve Vysočanech.

Měsíční zálohy na služby pro 1 osobu jsou 2319 Kč (2 osoby 3752 Kč ) + elektřina 1740 Kč
Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu včetně záloh na služby
Odměna RK ve výši 1 nájmu + DPH

Pronájem bytu 2+kk s balkónem v blízkosti metra, Praha 9 - Prosek

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaLitoměřická 833/19c, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná49 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Datum nastěhování9. květen 2023
Bezbariérovýano
Výtahano
Terasaano (12 m²)
DopravaSilnice, MHD, Autobus
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536033
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková