Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem plně zařízeného bytu 2+kk se zasklenou lodžií, komorou a dvěma parkovacími místy, 66 m2, Praha 9- Prosek, ulice Valečovská

Valečovská 838/7, Praha - Prosek

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

poplatky 5.100 Kč/měs./2 osoby(elektřina a internet na nájemce) + kauce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem jedinečného plně zařízeného bytu 2+kk s krásným výhledem na Prahu v klidné lokalitě pražského Proseka s dvěma parkovacími místy, se zasklenou lodžií ( v duchu zimní zahrady), a komorou/šatnou v žádaném rezidenčním projektu Na Vyhlídce. Díky velkým oknům s dálkově ovládanými venkovními žaluziemi proudí do bytu opravdu hodně světla. Pocit velkého prostoru a vzdušnosti umocňují vysoké stropy. Rezidentům je k dispozici soukromý oplocený park.

Byt je určen pro maximálně 2 osoby.

Poplatky: 5.100 Kč/měs./2 osoby (elektřina a internet na nájemce), venkovního parkovací místo za příplatek 1.000Kč měsíčně nebo kryté garážové stání za příplatek 2000 Kč měsíčně - nutno využít alespoň jedno z parkovacích míst.

Dům je vzdálen pouhých pět minut chůze od stanice metra C – Prosek. V centru Prahy budete za 15 minut jízdy. Pokud se budete potřebovat přesunou na trasu metra B, dostanete se na ni za deset minut (stanice Vysočanská).

Dispozice a vybavení:
Vstupní chodba se zrcadlem, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem s umyvadlovou skříňkou a topným žebříkem, samostatná toaleta s umyvadlem a umyvadlovou skříňkou, komora s pračkou a policovým systémem, obývací pokoj se sedačkou, konferenčním stolkem, obývací stěnou, jídelním stolem se 4 židlemi, kuchyňský kout s kuchyňskou linkou vybavenou víceúčelovou troubou, varnou deskou ( zn. Siemens) , digestoří, myčkou na nádobí (zn. Bosch) ,mikrovlnnou troubou, lednicí a barovým stolkem s 2 židlemi, ložnice s dvojlůžkem , dvěma závěsnými nočními stolky a šatní skříní. Na podlahách v obývacím pokoji a ložnici jsou dřevěné podlahy, v ostatních místnostech dlažba. Vstup do bytu je osazen bezpečnostními vstupními dveřmi a dům je střežen kamerovým systémem.

Na běžný nákup můžete zajít do nákupního centra Billa Prosek. Za většími nákupy, do kina nebo do bazénu to budete mít kousek do blízkých Letňan (Obchodní centrum Letňany, Cinema City, vodní svět Lagoon Letňany). V docházkové vzdálenosti se nachází několik základní a mateřských škol, dětských a sportovních hřišť, park Přátelství, lékař, lékárna a široká škála restaurací a kaváren.

Pronájem plně zařízeného bytu 2+kk se zasklenou lodžií, komorou  a dvěma parkovacími místy, 66 m2, Praha 9- Prosek, ulice Valečovská

Popis nemovitosti

Cenapronajato poplatky 5.100 Kč/měs./2 osoby(elektřina a internet na nájemce) + kauce, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaValečovská 838/7, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Plocha podlahová61 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování11. březen 2024
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14446105
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais