Novostavba 2+kk 62 m2 s balkonem, garáží a sklepem k pronájmu!

U boroviček 1434/13, Praha - Řepy

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

4.000 poplatky + elektřina + internet, bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nový prostorný jižně orientovaný byt s dispozicí 2+kk (62 m2) s komorou (1 m2), s balkonem (6 m2), parkovacím stáním v podzemní garáži a se sklepem (3 m2) v novostavbě bytového domu oceněného prestižní cenou Best of Reality (2021) v klidné ulici U boroviček v Praze 6 nedaleko Bílé hory.

Součástí nového vybavení bytu je kuchyňská linka se spotřebiči zn. Bosh- indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř s odtahem, vestavěná lednice s mrazákem a myčka. Dále je součástí vybavení taktéž vestavěná skříň na chodbě, šatní skříň a rám postele v ložnici, skříňka a televizní skřínka v obývací části. V místnostech jsou instalována svítidla (v obytných pokojích s variabilním nastavením intenzity a barvy světla. Na podlaze je položena dřevěná třívrstvá lepená podlaha, na balkóně exotické dřevo. Okna jsou dřevěná s izolačním trojsklem s větrací štěrbinou a vnějšími elektricky ovládanými předokenními žaluziemi. Byt je vytápěn teplovodním podlahovým vytápěním.

K domu náleží a budoucím nájemcům je k využití společná zahrada dle návrhu zahradního atelieru Flera Ferdinanda Lefflera.

50 metrů od domu je zastávka BUS linky 164 Šedivého, 10 min. chůze pak zastávka TRAM Bílá hora.
Lokalita je velmi klidná s rezidenční zástavbou s dostatkem zeleně. V nedalekém okolí je kompletní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, SŠ i VŠ Ambis), sportoviště, nemocnice Motol a Na Homolce, poliklinika supermarkety, restaurace, služby, atp. A navíc příroda na dosah pro pěší či cyklisty!

Měsíční nájemné 22.000 Kč + poplatky za služby (vytápění, teplá a studená voda, odpad, výtah, atp.) ve výši 4.000 Kč. Nájemce si na své náklady hradí i elektrickou energii a internet. Kauce ve výši dvou nájmů. Poplatek realitní kanceláři činí jeden měsíční nájem.

Buďte prvním nájemcem ve zcela novém bytě!

Novostavba 2+kk 62 m2 s balkonem, garáží a sklepem k pronájmu!

Popis nemovitosti

Cenapronajato 4.000 poplatky + elektřina + internet, bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaU boroviček 1434/13, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Plocha podlahová62 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2021
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (6 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
88 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11026004
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg