Pronájem zařízeného rekonstruovaného bytu 2+kk, 44 m² - Praha - Smíchov, 2 stanice od Anděla

Holečkova 2282/76, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

+ poplatky + kauce, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu světlý zrekonstruovaný zařízený byt 2+kk s krásným výhledem o celkové ploše 44 m2 v 5.NP domu v Praze 5 - Smíchově, v ulici Holečkova, 2 stanice od OC Smíchov na Andělu. Byt se skládá ze vstupní předsíně, samostatného WC, koupelny se sprchovým koutem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21 m2) a ložnice (11 m2) s komorou (0,5 m2) Byt je zařízený a vybavený vstupními bezpečnostními dveřmi, skříní a věšákovou sestavou v předsíní, v koupelně sprchovým koutem a pračkou, novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči - varnou deskou, troubou, odsavačem par, lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí, jídelním stolem se židlemi, v obývacím pokoji sedacím soupravou, konferenčním stolkem, komodami, policemi a TV, ložnice je zařízena dvojlůžkem, komodou a malou pracovnou. V rohu ložnice je naproti pracovně umístěna komora. Okna bytu jsou opatřena žaluziemi, v ložnici jsou orientována do klidného a zeleného svahu s výhledem na vilky, z obývacího pokoje pak široký výhled na jih. Zálohové platby činí cca 1000 Kč + vlastní elektřina (vytápění + ohřev TUV).
V místě a okolí je kompletní občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost, zastávka Tram/Bus „U zvonu“ vzdálená 250 m, 2 zastávky (4 min jízdy) na metro B Anděl.

Pronájem zařízeného rekonstruovaného bytu 2+kk, 44 m² - Praha - Smíchov, 2 stanice od Anděla

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky + kauce, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaHolečkova 2282/76, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Plocha podlahová44 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536003
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose