Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Luxusní 2+kk, 57 m² s balkonem a garáží, u metra

K metru, Praha - Třebonice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

Poplatek za zprostředkování ve výši jednoho nájmu+DPH., včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu novostavbu velmi příjemného bytu o velikosti 51m2 + / 6m2 balkon/ sestávajícího z předsíně, kde je umístěna velká vestavná skříň a odkládací prostor, dále koupelny se sprchovým koutem, kde je samozřejmě i místo na pračku a ze dvou obytných místností, větší s kuchyňským koutem a velkým dvoukřídlým francouzským oknem vedoucím na balkon otevřený do upraveného parkového vnitrobloku a menší, vhodný jako ložnice, který je opatřen velkými vestavěnými skříněmi. Kuchyňská linka je osazena všemi spotřebiči, velká lednice stojí samostatně. Široké okno obývacího pokoje je kryto žaluziemi. Celý byt je dokončen v moderním minimalistickém stylu, benefitem je rekuperace a regulace aktuální teploty termostatem. K bytu je možno využít uzamykatelné garáže v suterénu domu za poplatek 2.000.- Kč měsíčně. Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě, která zajišťuje výbornou dopravní dostupnost / 5min chůze na Metro Zličín/ a zároveň poskytuje veškerou infrastrukturu v místě / NC Metropole Zličín 200m/. Měsíční zálohy na poplatky činí 3519 Kč, elektřina v bytě se převádí na nájemce. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu a preferuje dlouhodobého nájemce bez zvířecích mazlíčků. Doporučujeme prohlídku

Luxusní 2+kk, 57 m² s balkonem a garáží, u metra

Popis nemovitosti

Cenapronajato Poplatek za zprostředkování ve výši jednoho nájmu+DPH., včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaK metru, Praha - Třebonice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. leden 2024
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi úsporná B
89 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536076
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

MHD

MHD

Kino

Kino

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Fitness

Fitness

Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová