Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem, Byty 2+kk, 37 m² - Praha - Žižkov

Buchovcova 1669/6, Praha - Žižkov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

PRONAJATO: Nabízíme k pronájmu patrový, dobře dispozičně řešený byt 2+kk o výměře 36,40 m2 v půdní novostavbě cihlového činžovního domu v širším centru Prahy 3 – Žižkova. Byt je v OV na dvou podlažích nad sebou; útulná ložnice je zařízená v nejvyšším patře (7NP) se skosenými stěnami a střešním oknem. V dolním patře bytu (6NP) je obývací pokoj s kuchyňským koutem s kombinovanou pračkou a sušičkou, vestavěnou lednicí, elektrickou troubou, dvou-plotýnkovým vařičem a digestoří; a koupelna se sprchovým koutem a WC. Topení a ohřev vody zajištuje výkonný plynový kotel. K bytu náleží sklep o výměře asi 1m2. Ještě lepší TV signál zajišťuje společná televizní anténa, a v bytě je přípojka na internet (O2).
Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě „horního“ Žižkova s veškerou infrastrukturou a kulturním i sportovním vyžitím – poblíž je např. kino Aero, bazén Pražačka a bezpočet kaváren a restaurací. Byt působí čistě a světle – na chodbách a v koupelně jsou položeny nadčasové obklady a dlažba; a v pokojích plovoucí podlahy. Je zařízen elegantním a jednoduchým nábytkem (gauč, šatní skříně, komody, stolky atd. Veškeré zařízení je součástí pronájmu, díky již provedené celkové rekonstrukci domu včetně výtahu jsou zde velmi nízké poplatky za domovní služby a vodu (při dosavadní 1 osobě cca 1200 Kč). Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Vratná jistota/ kauce ve výši dvou nájmů vč. domovních poplatků.

For rent a two-storey, well-designed apartment 2+kk (36.40 sqm) in a new attic of a brick apartment building in the wider center of Prague 3 – Žižkov. The apartment is in private ownership on two floors above each other; a cozy furnished bedroom is on the top floor (7th) with sloping walls and a skylight. On the lower (6th) floor of the apartment is a living room with kitchenette with combined washer and dryer, built-in refrigerator, electric oven, stove and hood; bathroom with shower and toilet. Heating and hot water is provided by a powerful gas boiler. The apartment has a cellar with an area of about 1 sqm. An even better TV signal is provided by a common TV antenna, and the apartment has an internet connection (O2).
The apartment is located in the "upper" Žižkov area with all the infrastructure and cultural and sports use - near is the Aero cinema, Pražačka swimming pool and countless cafes and restaurants. The apartment looks clean and light - in the hallways and in the bathroom, there are timeless tiles and paving; and floating floors in the rooms. It is furnished with elegant and simple furniture (couch, wardrobes, chests of drawers, tables, etc). All equipment is part of the lease. Thanks to the overall reconstruction of the house, including the elevator, there are very low fees for house services and water (with 1 person about 1200 CZK only). Electricity and gas will be transferred to the tenant, ie. fees according to the own use.) Refundable deposit of two leases including house fees.

Pronájem, Byty 2+kk, 37 m² - Praha - Žižkov

Popis nemovitosti

Cenapronajato včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaBuchovcova 1669/6, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení1200
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná37 m²
Plocha podlahová37 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. březen 2022
Rok kolaudace2019
Rok výstavby2019
Půdní vestavbaano
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano (1 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14226024
Kontaktovat makléře