Pronájem novostavby 2+kk Vyškov

Sídliště Osvobození 821/123, Vyškov - Dědice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Toužili jste bydlet v úplně novém bytě, kde se budete cítit opravdu jako u Vás doma? Tento sen se Vám může nyní splnit. Nabízím Vám pronájem velmi prostorného a světlého bytu o dispozici 2+KK s balkonem, šatnou, s vyhrazeným stáním pro 2 auta a velkým sklepem. Odkaz na virtuální 3D prohlídku naleznete na: https://my.matterport.com/show/?m=gYPw9o3FH7V
Bytová jednotka o celkové užitné ploše 61 m2 se nachází ve 2. nadzemním podlaží bezbariérové novostavby s výtahem a orientací na jih. Je částečně vybavena kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů, pračka a lednice dle dohody. Toaleta odděleně. Další úložné prostory jsou k dispozici ve velké šatně. Nezvykle velkou místností pro uskladnění Vašich osobních věcí je zděný sklep (3 m2). K bytu přináleží 2 vyhrazená stání před domem.
K nájemnému ve výši 13.500,- budou připočteny zálohy na služby 5.000,-. Vlastník požaduje vratnou kauci 20.000,-. K dispozici ihned.

Vyškov leží 30 km severovýchodně od Brna a je pátým nejlidnatějším městem jižní Moravy. Největší výhodou města je jeho dobrá poloha. Je napojené na dálnici D1 Praha – Brno – Vyškov. Díky rychlostní komunikaci se snadno dostanete i do Olomouce a Ostravy. Dálniční spojení přitáhlo významné investory, kteří vybudovali průmyslové zóny na okraji města, což dlouhodobě zajišťuje nízkou nezaměstnanost.
Vyškov leží na hranici Litenčických vrchů, Hornomoravského úvalu a Drahanské vrchoviny. Město křižuje několik cyklostezek a turistických tras. Centrem kulturního života ve městě je například Besední dům, Muzeum Vyškovska nebo ZOO park. Sportu dominuje aquapark s atrakcemi. Rodiny s dětmi potěší, že v bezprostřední blízkosti Letního pole se nachází mateřská, základní i střední škola.

Pronájem novostavby 2+kk Vyškov

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaSídliště Osvobození 821/123, Vyškov - Dědice
OkresVyškov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování7. únor 2023
Velmi úsporná B
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08236057
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová