Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

PRONÁJEM 3+1, J. FAIMONOVÉ, BRNO-LÍŠEŇ

Josefy Faimonové, Brno - Líšeň

Pronájem, Byty 3+1
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Výtah
19 000 Kč za měsíc

+ inkaso 4.750 Kč + kauce 24.000 Kč + provize RK 23.000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout pronájem bytu 3+1 s balkonem, který je umístěný ve 2. nadzemním podlaží panelového bytového domu s výtahem na ulici Josefy Faimonové 30 v městské části Brno-Líšeň. Bytový dům je po generální revitalizaci a je umístěný na konci slepé ulice. Byt samotný je po rekonstrukci a nabízí podlahovou plochu 71 m2. K bytu dále patří zasklený balkon orientovaný na východ s výměrou 5 m2. Po dohodě lze užívat i část sklepní kóje s výměrou 3 m2.

Dispozice bytu se skládá ze tří neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny s vanou, oddělené toalety a chodby, která je vybavena vestavnou šatní skříní. Byt se nabízí částečně zařízený: kuchyňský kout a spotřebiče (lednice s mrazákem, elektrická trouba s elektrickou varnou deskou, myčka), pračka, vestavná šatní skříň na chodbě, manželská postel s rošty, police. Po dohodě lze doplnit další dvoulůžko, skříň, menší police, knihovny.

Topení a ohřev vody je zajištěno centrálně dálkově. Měsíční náklady spojené s pronájmem činí 19.000 Kč nájemné + 4.750 Kč záloha za energie a služby. Kauce je ve výši 24.000 Kč a provize RK činí 23.000 Kč včetně DPH. Byt je volný, ihned k nastěhování.. Prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě.

PRONÁJEM 3+1, J. FAIMONOVÉ, BRNO-LÍŠEŇ

Popis nemovitosti

Cena19 000 Kč za měsíc + inkaso 4.750 Kč + kauce 24.000 Kč + provize RK 23.000 Kč
KategorieByty 3+1
LokalitaJosefy Faimonové, Brno - Líšeň
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha podlahová71 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Datum nastěhování1. duben 2024
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (5 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
85 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05446149
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas