Nově zrekonstruovaný byt 3+1 s balkonem a sklepem (76 m2), Vavřenova, Praha 4 - Braník

Vavřenova 1168/4, Praha - Braník

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 3+1 (73 m2) s balkonem (2 m2) a sklepní kójí (1,1 m2), byt se nachází v 1. patře panelového domu s výtahem, ulice Vavřenova, Prahy 4 - Braník. Při vchodu do bytu ze vstupní chodby se nachází obývací pokoj z kterého můžete vejít do kuchyně a dále do pokoje s balkonem, druhý pokoj se nachází při vchodu z chodby, viz přiložený plánek bytu.

Volné k okamžitému nastěhování. Budete první v nově zrekonstruovaném bytě!


Přednosti bytu:

- na míru vyhotovená kuchyňská linka se spotřebiči (elektrická varná deska, digestoř, elektrická trouba, myčka na nádobí, lednice s mrazákem) (14,4 m2), v koupelně je umístěna pračka na prádlo;

- jiho-západně orientovaný byt do klidné lokality;

- praktická komora při vstupu do bytu, pro umístění šatny, komory apod. (2,25 m2);

- lokalita:
* v blízkosti obchodního centra OC Novo Plaza Novodvorská s velkým výběrem obchodů, MŠ, ZŠ (ZŠ Filosofská hned naproti bytového domu), lékárny, zdravotní zařízení, pošta, Billa, Albert, restaurace, pizzerie, kavárny. Autobusem v blízké dostupnosti metro Kačerov (C), či metro Smíchovské nádraží (B);

* pár kroků od lesního komplexu v Hodkovičkách; v minulých několika letech prošlo okolí četnými změnami s velkým výběrem sportovního a kulturního vyžití (fotbalový klub, tenis, minigolf, squash, yoga, kulturní dům Novodvorská), koupaliště Lhotka, či o trochu dále se nachází Modřanská rokle ;


Měsíční nájemné 17 000 Kč + poplatky za služby 3 000 Kč (3 osoby), plus poplatky za elektrickou energii (cca 1.000 Kč/ či dle spotřeby). Internet si každý nájemce hradí sám (možnost Vodafone / exUPC, či A-planet, připojením optickým kabelem). Kauce pro majitele ve výši 25 000 Kč. Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši jednoho měsíčního nájmu.


Vřele doporučujeme tento byt s blízkým dosahem k veškeré občasné vybavenosti, ale i tak k přírodě! Neváhejte kontaktovat makléře již dnes s případnými dotazy či se zájmem o prohlídku, volejte +420 725 293 228.

Nově zrekonstruovaný byt 3+1 s balkonem a sklepem (76 m2), Vavřenova, Praha 4 - Braník

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků
KategorieByty 3+1
LokalitaVavřenova 1168/4, Praha - Braník
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží15
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (1 m²)
Úsporná C
74 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky110026101
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA