3+1 73 m² s balkónem, klidná lokalita u Prokopského údolí, 3 min. chůze TRAM, Praha 5

Peškova 967/10, Praha - Hlubočepy

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

4.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k nájmu zrekonstruovaný byt 3+1 (73 m2 podlahové plochy) s balkonem s jihovýchodní orientací a se sklepem (2 m2) v revitalizovaném panelovém domě (zateplení 2022, výtah 2018)) ve klidné neprůjezdné ulici Peškova v Praze 5 Hlubočepích pouze 3 min. chůze od zastávky TRAM Sídliště Barrandov linek 4, 5, 12, 20 a 94 jedoucí 12 min. na dopravní uzel Smíchovské nádraží (metro B, autobusy, vlaky).

Byt je s orientací jihovýchod (obývací pokoj - 20 m2 a ložnice - 15 m2 s balkonem) a severozápad (samostatná kuchyně - 15 m2 a druhá ložnice - 12 m2). Byt je částečně vybavený a součástí je kuchyňská linka s nedávno zakoupenými či zánovními funkčními spotřebiči - indukční varná deska, horkovzdušná trouba a digestoř, vestavěná lednice s mrazákem, myčka, pračka a další menší kuchyňské spotřebiče – jídelní stůl a 4 židle. Dále jsou součástí bytu vybavení svítidla ve všech pokojích, 3 x šatní skříň, botník v chodbě, TV stolek, televizor SONY, konferenční stolek a sedačka v obývací části, rám manželské postele a 2 noční stolky v ložnici. Zděné jádro odděluje samostatné WC od koupelny s vanou se sprchovou zástěnou, kde je umístěné umyvadlo v na míru zhotovené koupelnové toaletní stěně. Na podlahách v pokojích je položena plovoucí podlaha a v kuchyni, na chodbě, WC a v koupelně pak keramická dlažba. Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi. TV a internet možno přes UPC.

Poplatky za služby (teplo, teplá studená voda, odvoz odpadu, atp.) činí 4.000 Kč. Na nájemce bude převeden odběr elektrické energie a též i internet (možno Vodafone/UPC).

Lokalita je s velmi dobrou dopravní dostupností MHD do centra Prahy (TRAM) nebo naopak autem na výjezd z Prahy s blízkým napojením na Pražský okruh.

V okolí je kompletní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ), sportoviště, poliklinika Barrandov, supermarkety, obchody, restaurace, služby, atp. A v krátké docházkové vzdálenosti též přírodní rezervace Prokopské údolí.

3+1 73 m² s balkónem, klidná lokalita u Prokopského údolí, 3 min. chůze TRAM, Praha 5

Popis nemovitosti

Cenapronajato 4.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaPeškova 967/10, Praha - Hlubočepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby1990
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11036008
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg