Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem velkorysého bytu 3+1 po kompletní rekonstrukci, 133 m2 s lodžií, Praha - Holešovice

Bubenská 412/7, Praha - Holešovice

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Poplatky 4100 Kč + el. energie bude převedena, kauce ve výši 1 nájemného, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný, částečně zařízený byt po kompletní, nákladné rekonstrukci s lodžií, který se nachází ve 2.NP udržovaného cihlového domu s výtahem, 150 m od zastávky metra “C” Vltavská.
Bytová jednotka o dispozici 3+1 nabízí 129 m2 podlahové plochy a lodžii 4 m2. Po vstupu do tohoto bytu Vás nadchne 24,7 m2 prostorná vstupní hala a předsíň, dále kompletně vybavený kuchyňský kout, jehož součástí je nová kuchyňská linka (vč. vestavěné lednice s mrazákem, pečící a mikrovlnné trouby, myčky) a varný ostrůvek, vč. sklokeramické desky i výkonné digestoře. Součástí kuchyňského a jídelního koutu o výměře 28,6 m2 je též stůl z masivního dřeva se šesti židlemi, v prostoru dále naleznete praktickou úklidovou místnost s pračkou. Bytová jednotka nabízí 3 neprůchozí, samostatné místnosti - obývací pokoj /pokoj č.1/ 16,7 m2 s moderní pohovkou, pokoj č. 2 o výměře 18,8 m2 můžete využít jako dětský, pracovnu nebo pokoj pro hosty, jehož součástí je nová, rozkládací pohovka. Třetí pokoj s praktickou šatnou je vybaven novým dvojlůžkem a nabízí prostor 22,6 m2. Byt je vzhledem ke své velikosti a dispozici vhodný nejen pro větší rodinu, ale též pro spolubydlení či firemní bydlení. Benefitem jsou též 2 samostatné koupelny. V první z nich naleznete vanu, WC, bidet a dvojumyvadlo s úložným prostorem, druhá koupelna nabízí prostorný sprchový kout, WC a dvojumyvadlo s úložným prostorem.
Teplo a teplou vodu zabezpečuje kotel umístěný přímo v suterénu domu, podlahové krytiny tvoří parkety, v koupelnách, předsíni a úklidové místnosti je položena designová dlažba. Bonusem jsou nová, výborně těsnící plastová okna. Uskladnit drobnosti můžete ve sklepní kóji.
Byt se nachází v udržovaném, klidném domě s výbornou dostupností nejen do centra. Zastávka metra “C” Vltavská je v bezprostřední blízkosti domu, tramvajové zastávky Vltavská, Strossmayerovo náměstí, bus Řezáčovo náměstí - všechny jsou v docházkové vzdálenosti. Po náročném pracovním dni můžete vyrazit na drink a dobrou večeři, relaxovat nebo sportovat můžete v parku Stromovka či Letenských sadech.
Pokud hledáte dlouhodobý pronájem na skvělém místě, jste seriózní a slušní zájemci, máte nyní jedinečnou možnost bydlet v tomto krásném bytě po kompletní rekonstrukci jako první ! Pro bližší informace a dohodnutí prohlídky, kontaktujte makléřku.

Pronájem velkorysého bytu 3+1 po kompletní rekonstrukci, 133 m2 s lodžií,  Praha - Holešovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato Poplatky 4100 Kč + el. energie bude převedena, kauce ve výši 1 nájemného, + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaBubenská 412/7, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení4100,- + el. energie bude převedena na nájemce
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná133 m²
Plocha podlahová133 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. duben 2023
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
Méně úsporná D
613 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky36092
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Sportoviště

Sportoviště

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová