3+1, 80 m², garáž, 2 balkóny u parku Klamovka Praha 5

Nad Buďánkami II 2699/16, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Balkón
pronajato

2.000 poplatky + plyn + elektřina + internet, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Světlý a prostorný byt 3+1 (80 m2) se samostatnou klasickou garáží a dvěma balkóny v žádané klidné bezpečné vilové čtvrti Prahy 5 nedaleko parku Klamovka s množstvím zeleně v okolí (park Klamovka, přírodní rezervace Skalka, lesopark Cibulka či volnočasový areál s usedlostí Ladronka) a s vynikající dopravní dostupností na Anděl či do centra města.

Byt má tři obytné neprůchozí pokoje a samostatnou kuchyň, koupelnu s vanou a sprchovým koutem) a WC. Z obývacího pokoje (jižní orientace) a kuchyně (severní orientace) je možno vstoupit na balkón.

Obytné místnosti jsou částečně vybaveny (m.j. dvojpostel a vestavěná skříň v ložnici; sedačka, konferenční stolek, TV skříňka, skříňky na knihy a jídelní stůl se židlemi v obývacím pokoji; botník a vestavěná skříň v chodbě. Samostatná kuchyň je vybavena sklokeramickou varnou deskou, digestoří s odtahem, elektrickou troubou, myčkou, lednicí s mrazícím boxem a prostornou skříní na ukládání potravin. Na podlahách pokojů jsou parkety, v kuchyni, chodbě, koupelně a WC pak keramická dlažba. Každá místnost je osazena svítidly. Byt nově vybílen a v udržovaném stavu.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje samostatný plynový kotel s regulací vytápění přes termostat.

Občanská vybavenost odpovídá poloze v širším centru metropole – v okolí 5x mateřská školka, Základní škola Podbělohorská, Gymnázium Nad Kavalírkou, Gymnázium Josefa Škvoreckého, Fakultní nemocnice Motol, Nemocnice Na Homolce a praktičtí a zubní lékaři. Nákupy je možno pořídit v místním obchodě smíšeným zbožím, obchodech na Plzeňské ulici či v nákupních centrech na Andělu (Nový Smíchov a Zlatý Anděl) či hypermarketu Kaufland na Vypichu. - linky MHD BUS 191, 149 zastávka Pod Lipkami/Nad Klamovkou či v docházkové vzdálenosti (5 min.) Zastávka MHD Kavalírka linek TRAM 9, 10, 15, 16, 98 a 99 nebo BUS 123 a 167, které zajišťují rychlé a frekventované spojení na metro Anděl a další navazující trasy MHD je vzdálena 5 min. chůze.

Nájemné měsíčně 25.000,- Kč + zálohy na služby 2.000,-Kč. (voda, odvoz odpadu, atd.) + plyn a elektrická energie budou převedeny na nájemce. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize pro realitní kancelář je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

3+1, 80 m²,  garáž, 2 balkóny u parku Klamovka Praha 5

Popis nemovitosti

Cenapronajato 2.000 poplatky + plyn + elektřina + internet, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaNad Buďánkami II 2699/16, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová80 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (8 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11036024
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg