Pronájem kompletmě zařízeného bytu Optátova, Jundrov

Optátova 887/42, Brno - Jundrov

Pronájem, Byty 3+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu luxusní byt v krásné a klidné lokalitě ulice Optátova, Brno - Jundrov. Tato exkluzivní nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají krásné bydlení, pohodlí, kousek do přírody i do města, rádi sportují nebo pro rodiny s dětmi.

Jedná se o prostorný byt ve stylu "Provance", o velikosti 3 + kk, který se nachází v přízemí v novostavbě cihlového domu a disponuje velkou, osázenou terasou. Z terasy je výhled na řeku a Jundrovkou pláž "Prachejle", která se nachází asi 100m od domu. Vybavení na fotografiích je součástí pronájmu.
Celková užitná plocha je 110,3m², z toho 35,1m2 je zelená osázená terasa. K dispozici je posezení, houpací síť a vyvýšený záhon, kam si můžete zasadit bylinky, květiny nebo cokoli dle potřeby. Kuchyň je plně vybavená, v obýváku je rozkládací sedačka a nábytek z masivu na míru. V ložnici a v dětské pokoji jsou nové matrace Dřevočal Lima (90x200). Na požádání lze v dětské pokoji vyměnit růžové látkové dekorace za modré pro chlapce.
K bytu náleží parkovací stání v přízemí domu, sklep a společné prostory pro úschovu kol nebo kočárku.
V okolí je možné pestré sportovní vyžití. Jednak koupání v řece na Jundrovské pláži "Prachejle", asi 100m od domu, sportovní areál Hroch (baseball, plážový volejbal, dětské hřiště), vodní sporty - kanoistika, paddleboard, sportovní areál Káčata (koupání v řece, dětské hřiště, plážový volejbal), tenisové kurty v Komíně a v Jundrově, fotbalové hřiště v Komíně a v Jundrově, turistika do obory Holedná.
Asi 5 min chůze jsou obchody (potraviny, drogerie, pošta) a mateřská škola na Dubové. V Jundrově jsou další 2 soukromé školky. Základní škola Jasanová a Rozmarýnová jsou asi 10 min chůze.

Tato nemovitost a prostředí je skutečným skvostem, který osloví i ty nejnáročnější. Byt je volný ihed.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a příležitost nemovitost představit.
Cena: 26.000 Kč
Záloha na služby a energie: 7.134 Kč.
Kauce: 30.000 Kč

Pronájem kompletmě zařízeného bytu Optátova, Jundrov

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieByty 3+kk
LokalitaOptátova 887/42, Brno - Jundrov
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná110 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08236719
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová